13 °C Stjørdal, NO
24/04/2019

1.500 ender skal kappsvømme

Malvik Turn og RG ny samarbeidspartner for populært andeløp

Glade samarbeidspartnere for andeløpet. Fra venstre: Ole Erik Engan, Lions Club Malvik, styreleder i Malvik Turn og RG Jan Halvor Lyshaug, leder for andeløpet Per Inge Ulvang og fungerende president i Lions Club Malvik Halvard Dahle. Glade samarbeidspartnere for andeløpet. Fra venstre: Ole Erik Engan, Lions Club Malvik, styreleder i Malvik Turn og RG Jan Halvor Lyshaug, leder for andeløpet Per Inge Ulvang og fungerende president i Lions Club Malvik Halvard Dahle.

Det populære andeløpet i Homla har fått ny samarbeidspartner. De neste fem årene er det Malvik Turn og RG som skal bistå Lions-klubbene med gjennomføringen.

– Det er en stor glede for Lions Club Malvik og Lions Club Malvik Saxedatter å kunne meddele at det er inngått samarbeid med Malvik Turn og RG om å arrangere det tradisjonelle andeløpet i 2018. Avtalen er inngått med et perspektiv på fem år. Det skriver fungerende president i Lions Club Malvik, Halvard Dahle i en melding fra arrangørene.

I valg av ny samarbeidspartnere har Lions lagt vekt på det gode arbeidet Malvik Turn og RG gjør for barn og unge i Malvik kommune.

– Det er også av stor betydning at Malvik Turn og RG har den nødvendige organisasjonen og kompetansen for å kunne delta i gjennomføringen av et slikt arrangement, sier Dahle.

Andeløpet arrangeres i og rundt elva Homla i Hommelvik og årets arrangement vil avvikles søndag 23. september. Det vil bli satt ut 1.500 ender med salg av tilsvarende antall lodd. Premiene blir som før med en hovedpremie på kr. 20 000,- til den heldige som har kjøpt nummeret på den raskeste anda.

Les forrige sak:
Bjørg Kvannli er innstilt som nytt medlem av langrennskomiteen i Norges Skiforbund.
Får plass i langrennskomiteen

Meråker-rektor foreslått i komiteen som styrer norsk langrenn

Close