-1 °C Stjørdal, NO
28/03/2020

1 år i Søndre – bløtkake i dag

ETT ÅR I SØDNRE GT: F.v. driftsleder Mary-Ann Belsvik Reitan er sammen med rådgiver bedriftsmarked Stig Skjelstad, kundeveileder servicesenter Marit Hagen, rådgiver personalmarked Øyvind Olsen som er fagansvarlig for sparing og plassering og Anette Tronseth Winter, kunderådgiver personmarked og eiendomsmegler MNEF, veldig godt fornøyd med bankens utvikling etter flyttingen til Søndre gate.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Hegra Sparebank markerer et godt første år i Søndre gate med å spandere kaffe og kake på alle besøkende torsdag og fredag, sier driftsleder Mary-Ann Belsvik Reitan.

Hegra Sparebank har hatt en veldig fin utvikling i løpet av det første året i Søndre gate. Å komme på gateplan har gjort oss mer synlige, og vi opplever en jevn strøm av nye kunder til banken. Her har vi spesialkompetanse blant de ansatte både innenfor sparing og plassering, boligoppgjør, forsikring, bedriftsrådgivning og dagligbank-tjenester. Dette betyr at kundene får hjelp med det de trenger av banktjenester. Og nå blir bemanningen ytterligere styrket for å betjene alle kundene, sier hun og understreker at nettopp servicen overfor kundene betyr mye for banken:

– Kassatjenester er et heftig diskutert tema i bankkretser. Mange banker avvikler slike tjenester. I Hegra Sparebank moderniserer vi disse tjenestene uten at det går på bekostning av servicenivået, og ved hovedkontoret i Hegra har vi fortsatt fullservice kassetjeneste. For vi legger stor vekt på å sette inn de nødvendige ressurser og gi våre kunder den best mulige betjeningen. Den personlige servicen betyr mye for oss, og er det som skiller oss fra våre større konkurrenter. Og den skal vi opprettholde, sier hun.

– Men dere har fortsatt ikke kasse i Stjørdal sentrum?
– Vi har aldri hatt tradisjonell kasse ved Stjørdals-kontoret, så det er kundene våre vant til. I forbindelse med flyttingen til Søndre gate fikk vi oppdatert og utvidet automatområdet vårt slik at vi kan gi tilnærmet full kasse-service. Dette kombinerer vi med betjent kundemottak og høy grad av fleksibilitet. Hos oss skal derfor kundene få all den hjelpen de behøver.

– Hvordan gjør dere det?
– Vi betjener innskudd og uttak ved hjelp av døgnåpne automat-tjenester. Alle andre dagligbank-tjenester ordner vi i kundemottaket. Det finnes fortsatt en del kunder som ikke ønsker eller er i stand til å bruke bankkort, så disse har vi funnet fleksible løsninger for, slik at de får utført kassetjenestene i skranken. Valuta skaffer vi på bestilling fra hovedkontoret i Hegra – og haster det er det jo ikke mer enn 8-9 minutters kjøretur til Hegra med fullservice kasse heller.

– Nedslagsfeltet for Hegra Sparebank nå?
– Som Terra-bank har Hegra Sparebank Stjørdal, Meråker og Malvik som kjerneområde. Dette er interessante områder for oss der vi mener vi har noe å tilby.

Nå har vi også innledet et spennende samarbeid med den lokale avdelingen av Heimdal Eiendomsmegling, som vi har stor tro på.

Men vi har også mange fjernkunder, det vil si kunder fra landet forøvrig. Vi har kunder både på Svalbard, i USA og på Bahamas, selv om de fleste selvsagt har en eller annen tilknytning til Stjørdalsføret. Det er folk som tar kontakt med oss, gjerne på bakgrunn av søk i Finansportalen eller gjennom referanser fra andre fornøyde kunder, og ber om et tilbud, sier Mary-Ann Belsvik Reitan som varsler kaffe og kake torsdag og fredag:

– Vi setter av de to dagene til å markere at vi har tilbakelagt det første året i Søndre gate. Før start var vi litt spente, men nå kan vi se tilbake på et veldig godt år med god tilstrømning av kunder. Folk finner fram til oss i Søndre gate og bruker oss i enda større grad enn før. Det er hyggelig for banken.

Derfor ønsker vi å markere det med kake for våre besøkende på torsdag og fredag. Og da stiller ansatte som alltid opp for å ta en prat, eller vi lager en avtale for et senere tidspunkt dersom det passer bedre: Hjertelig velkommen! sier driftslederen.

Les forrige sak:
Ingen mangel på menn for Belle Gunness.
En verdig hjemkomst for Belle

  Lørdag 19. og søndag 20. mars spilles «Alias belle Gunness» […]

Close