6 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

10-årsdag for bilservice

|| Ti-åringer i Åsen. Fra venstre: Hans Hagerup, Renaldas Makalauskas, Ronal Rendum og Ivar Saksvik.||

Siden starten har Åsen Servicenter AS doblet antallet ansatte med to ekstra i verkstedet. Oppdragsmengden har økt, og nå var det tid for å markere ti år med bilservice. Det var investor Erling Hagnes som først bygde opp servicesenteret som ligger mellom Åsenvøgga og Åsen Sparebank. Under oppstarten for ti år siden ble Ronal Randum og Hans Hagerup ansatt. De to har eierskap til senteret.

– Det er klart vi må markere ti år her i sentrum på Åsen. Oppdragsmengden øker med nye og gamle kunder. Vi utfører EU-kontroll opp til 3,5 tonn, tilbyr reparasjoner og service med glasservice og dekkhotell som ekstra tilbud, sier Hans Hagerup.

Med et etternavn relatert til bil på Frosta, har han for lengst funnet seg godt til rette i Åsen som både mekanisk ansvarlig og kundeansvarlig. Senteret i Åsen har også sin butikk med bilrekvisita. Vinduspussere, olje, bilpleie, dekk-leveranser fra Vianor, felg og det meste innen deler til ulike bilmodeller. I verkstedet arbeider blant andre Ivar Saksvik, Ronal Randum og elev på motorlinje, Renaldas Mikalauskas.

– Når det gjelder bildeler bestiller vi disse fra Leif Hastadklev i Stjørdal. Vi har ikke selv lager med bildeler. Servicesenteret får levert disse på kort varsel, noe som fungerer utmerket, sier Hans Hagerup og Ronal Randum.

Dekkhotellet har blitt et populært tilbud, og kundene som gjerne skal reparere bilen er ikke bare fra nærområdet. Noen er også pendlere på Nordlandsbanen og leverer bilen på senteret men de er på reise eller jobb. Skifte av frontrute utføres med glass levert fra Riis bilglass i Trondheim.

  

Les forrige sak:
||
Oppløftende takter fra Blink

–  Før kampen hadde vi fokus på at vi skulle prøve […]

Close