1 °C Stjørdal, NO
26/03/2019

100 år med gavedryss

 

 

 

 

Coop Storlien artikkelnivå

 

 

Sanitetsforeningen Bygden markerte 100 år med gavedryss

Sanitetsdamene i Bygden er en forening med omtanke for andre. På årsmøtet ble det utdelt 150 000 kroner til gode formål. Foreningen har 114 medlemmer og det er stor aktivitet i foreningen.

 

I hundre år har denne sanitetsforeningen gjort en innsats som fortjener stor respekt og takknemlighet. Gjennom de årene foreningen har hatt sitt virke, er det store beløp som er utdelt til mange viktige formål. Ofte er det svake grupper og helseinstitusjoner som har fått bidrag.

 

Rundhåndet

På årsmøtet ble det vedtatt å utdele 100 000 kroner. Mottakere ble kreftfondet, revmatologi, kvinnemedisinsk forskningsfond. Dessuten ble det gitt tilskudd til tiltak for barn, gave til forsamlingshuset Sagatun, Meråker Kurbad, Stjørdal Helsesportslag og DPS.

 

Jubileumslotteri

I forbindelse med markeringen av sitt jubileum gjennomførte foreningen et lotteri. Dette ga som resultat at ble flere midler å fordele. Her ble Meråker Kurbad tildelt 25 000 kroner. Gledelig er det også at NKS Kvamsgrindkollektivet for rusavhengige tildelt 25 000 kroner.

Sanitetsforeningen har skaffet sine inntekter gjennom loddsalg , fastelavnris, kontingenter og andre gaver.

 

Oppgaver

Ellers er det verdt å nevne aktiviteter som skolefrokoster og de har også tid til å pakke julegaver til barn i Estland. Foreningen gjennomfører også mandagshyggemøter på Aktivitetssenteret.

På årsmøtet ga valgene dette resultat:

Kari Kvam fortsetter som leder

Anne Kari Stokhaug ble valgt til nestleder. Solveig Tørum og Ellinor Wisnievski skal ta seg av pengene.

Les forrige sak:
Høy aktivitet i SJFF

  Sjørdal Jeger og Fiskeforening avholdt sitt årsmøte idag 2. mars, […]

Close