9 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

1,1 millioner så LS på TV

448.000 TV-seere fikk med seg stang- og felthurtigfinalene

Ingen andre program på NRK 3 sist uke var i nærheten av å ha så mange seere som da Tor Gaute Jøingsli ble kåret til skytterkonge på Frigården. (Foto: Runar Vollan) Ingen andre program på NRK 3 sist uke var i nærheten av å ha så mange seere som da Tor Gaute Jøingsli ble kåret til skytterkonge på Frigården. (Foto: Runar Vollan)

NRKs tre TV-sendinger fra Landsskytterstevnet i Stjørdal hadde nesten 1,1 millioner seere.

Aller mest populært blant TV-seerne var finalene i stangskyting og felthurtigskyting torsdag kveld. Seertallene her var på 448.000. Kongelaget hadde 317.000 seere, mens oppsummeringen av de beste skytternes innledende skyting tirsdag samlet 324.000 seere. Omskytingen om kongetittelen mellom Tor Gaute Jøingsli og Jan Kåre Moland ble vist på NRK 3 og var i særklasse det mest sette programmet på den kanalen sist uke. 183.000 seere fulgte avgjørelsen.

SE VÅRE BLINKSKUDD FRA LS!

– Dette viser at det er gjort gode grep for å holde TV-seerne på lineær TV for Landsskytterstevnet, selv om TV-tall generelt har blitt noe lavere de senere år. Arrangørene gjorde i år en spesiell god tilrettelegging med finalearena for stang og felthurtig. Med en lekker utforming som en sportsarena for utøvere og publikum, bidrar det til at uinnvidde TV-seere skjønner at dette er viktig sport, forteller kommunikasjonssjef Terje Vestvik til Norsk Skyttertidende.

Les forrige sak:
Kjørte 123 km/t i 70-sone

Nå må tenåringen gjennomføre samfunnsstraff

Close