17 °C Stjørdal, NO
17/06/2019

1122 fullførte Storlirennet

 

Storlirennet vokser for hvert år som går, og søndag var det hele 1122 løpere som fullførte det 35 kilometer lange turrennet som går fra Storlien til Grova i Meråker.

Raskest av alle var Morten Eilifsen fra Henning, som vant foran Kristian Tetli Rennemo og Ole Marius Back, mens Thomas Northug endte på en femteplass.

Emil Iversen fra arrangørklubben Varden, vant juniorklassen på ei såpass god tid at det ville ha holdt til en 7. plass i seniorklassen.

Kvinneklassen ble vunnet av Tuva Toftdahl Staver fra Heming, foran Kristin Gausen, som går for IL Varden.

Coop Storlien artikkelnivå

Samtidig som Storlirennet betyr en av sesongens siste dyster for mange av landets nest beste løpere, så er det først og fremst en massemønstring og et familierenn.

Guri Hetland var også i år på plass som leder for Storlirennet, samtidig som hennes disipler fra det sveitsiske landslaget avsluttet verdenscupen i Falun.

 

 

Søndag kveld kunne en strålende fornøyd leder fortelle om et nesten prikkfritt gjennomført renn.. – Årets renn var nummer åtte i rekken etter at vi tok opp tråden igjen i 2004, og vi er ikke redd for å si at årets renn er det beste så langt. Vi får utrolig mange positive tilbakemeldinger, og vi er trygge på at vi har funnet formen ved at rennet har en så tydelig familieprofil. Over en fjerdedel av årets deltagere er under 16 år, noe vi synes er ekstra hyggelig. Værmessig ble også årets renn en suksess. Løperne hadde en del vind i starten på Storlien, men de fikk den heldigvis i ryggen, og samtidig avtok den i styrke ut over dagen.

 

 

Storlirennet har potensial til å bli det virkelig store turrennet i Trøndelag, mener Hetland. – 5000 deltagere bør ikke være noen umulighet på sikt, det krever bare enda sterkere markedsføring, og et enda mer profesjonelt arrangementsapparat.

Storlirennet arrangeres av IL Varden i samarbeid med IL Tambar, Kopperå IL, Dalådal IL, Meråker Motorsportsklubb, Kor E14 og Storlien Sportsclub.

 

Les forrige sak:
Fluekasting innendørs

  Stjørdal Sportsfiskesenter inviterer i dag til fluekasting i Hegrahallen.   […]

Close