-1 °C Stjordal, NO
24/02/2020

114 barn skal på Kimen-sommer

Klar for fem uker med sommeraktivitet for småskolebarna

Mette Hermstad er prosjektleder for Kimen-sommer og gleder seg veldig til mandag 25. juni da tilbudet starter opp. Mette Hermstad er prosjektleder for Kimen-sommer og gleder seg veldig til mandag 25. juni da tilbudet starter opp.

Stjørdals nye sommertilbud for småskolebarna, Kimen-sommer, har 114 påmeldte.

– I løpet av fem uker har vi 114 barn påmeldt. Det maksimale vi tar imot på en dag er 60 barn, sier prosjektleder Mette Hermstad.

Påmeldingen til årets kommunale sommerferietilbud ble avsluttet 20. mai, og det er påmeldingen som danner grunnlag for de ansettelsene kommunen har gjort for Kimen-sommer. Prosjektlederen gleder seg veldig til å komme i gang med Kimen-sommer.

– Vi gleder oss kjempemasse til vi starter opp. Så langt har vi hatt møte med ansatte som skal jobbe, og disse har blitt kjent med hverandre. Det kommer også til å bli et foreldremøte før start, sier Mette Hermstad.

Kimen-sommer er erstatteren til det som het Aktiv sommer for noen år siden. Nå blir altså Kimen kulturhus base for årets sommertilbud. Tilbudet er åpent i ukene 26, 27, 28, 31 og 32

De fem ukene med «Kimen-sommer» vil se noenlunde like ut, iallfall i prinsippet. En ukeplan er laget, og alt har base ved ungdomsklubben Carbon i Kimen.

– Mandager blir stort sett bli kjent-dager. Tirsdag skal vi være kreative, mens det blir turdag på onsdager. Torsdag skal ungene få litt fysisk aktivitet, mens fredagene blir det eventyrstund i biblioteket, kinodag og skattejaktdag, forteller Hermstad.

Les forrige sak:
Marte Skogtrø (t.v.) og Oda Sandanger i YFU (Youth for Understanding) er på leting etter trønderske familier som kan ta imot utvekslingselever.
Søker eventyrlystne småbarnsfamilier 

Trenger trønderske vertsfamilier til internasjonale studenter

Close