-10 °C Stjørdal, NO
18/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 03

120 lag kommer til håndballcup

– Vi vokser fra år til år nå

Stjørdalshallen har vært vertskap for store arrangement de siste årene. Til helga fylles både denne hallen, Fosslia fjellhall og Skatvalshallen opp med Stjørdalscupen i håndball.

Tradisjonen tro arrangeres Stjørdalscupen i håndball den første helga i skolenes høstferie. Fredag inntar 120 håndballag Stjørdal.

– Det kommer 120 lag og det skal spilles omtrent 300 kamper fra fredag klokka 17 til siste finale søndag klokka 17, sier Inger Lise Guldseth Augdal, som er en del av hovedkomiteen til Stjørdalscupen.

Hun er fornøyd med at cupen som var fraværende i mange år, nå ser ut til å bygge seg opp til tilnærmet gamle høyder.

– Vi vokser fra år til år nå, og det er kjempeartig, sier Guldseth Augdal, som setter ekstra stor pris på at det kommer lag langveisfra.

– I år stiller Askim lag. I tillegg var Junkeren fra Bodø påmeldt igjen, men måtte trekke seg på grunn av konfirmasjonshelg på hjemmebane, sier Inger Lise Guldseth Augdal.

De omtrent 300 kampene skal spilles både i Fosslia Fjellhall, Skatvalshallen og Stjørdalshallen. Finalene spilles i Stjørdalshallen på søndag.

I år blir det også litt EM-innslag under Stjørdalscupen. I forbindelse med at både EM for kvinner og menn spilles i Trondheim neste år blir det ekstra oppmerksomhet knyttet til disse gigantarrangementene.

– Mesterskapets maskot, Winni, kommer til Stjørdalscupen. Det samme gjør den lokale Euro2020-ambassadøren, Geir Heen, sier Inger Lise Guldseth Augdal.

 

Les forrige sak:
Nå er ordføreren gjenvalgt

Fikk 26 stemmer i ordførervalget - én stemte blankt

Close