13 °C Stjørdal, NO
12/07/2020

13 husløse etter rekkehusbrannen

Kommunen satte krisestab

Fem leiligheter er totalskadet etter den dramatiske brannen. I alt 13 personer ble evakuert ut fra leilighetsbygget som raskt ble overtent. (Foto: Åge Sjølstad) Fem leiligheter er totalskadet etter den dramatiske brannen. I alt 13 personer ble evakuert ut fra leilighetsbygget som raskt ble overtent. (Foto: Åge Sjølstad)

13 personer ble evakuert i den dramatiske brannen i krysset mellom Ole Vigs gate og Tingvollvegen tirsdag ettermiddag. I følge kommunens beredskapskoordinator, Per Martin Øfsti, har samtlige nå blitt ivaretatt av familie og venner.

– De evakuerte har vært samlet i rådhuset og blitt tatt hånd om etter beste av politiet og Stjørdal Røde Kors, som som alltid har gjort en strålende jobb, sier Øfsti.

I rådhuset har både politi og brannvesen orientert om situasjonen og kommuneoverlegen har blant annet informert de rammede om symptomer på mulige reaksjoner.

Kommunens krisestab ble samlet så raskt som mulig etter at brannmeldingen gikk.

– Dette var dramatisk, så stab ble satt. Vi har hatt ett møte i krisestaben, og skal ha ett nå klokka 20. Det blir trolig det siste, sier Per Martin Øfsti.

Blant de 13 evakuerte er mennesker i alle aldre, fra barn til godt voksne personer. En person er fraktet til sykehus etter å ha pustet inn røyk.

Les forrige sak:
Reidar Birger Berg i Torgvegen var blant de første på brannstedet. Han blir her intervjuet av Adresseavisens utsendte Christine Schefte etter å ha bidratt med å evakuere flere beboere.
Nabo Reidar er en av heltene

- Det gjaldt å få banket på alle dørene

Close