10 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

1,5 mill til samhandling

Samhandlingsreformen trer i kraft 1.januar neste år. Den skal sikre bedre helsetjenester der folk bor, tidlig behandling av sykdom og mer forebygging.I år har regjeringen satt av 133 millioner kroner til samhandling i kommunene. Fem ulike prosjekter i Nord-Trøndelag får nå støtte fra denne potten.


– Det er flott å se at det satses på samhandling i Nord-Trøndelag. Mange kommuner er nå godt i gang med å bygge opp helse- og omsorgstjenestene sine, sier helse – og omsorgsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen i en pressemelding.

 

– Pasienter skal slippe å reise mange mil til sykehus for å få enkel oppfølging og behandling hvis de kan få et like godt eller bedre tilbud i nærmiljøet sitt, sier helse- og omsorgsministeren. Samhandling i Værnes-regionen om helse- og omsorgstjenester. Samarbeidspartnere: Selbu, Tydal, Meråker, Stjørdal, Helse Midt-Norge er tildelt1,5 millioner kroner.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Les forrige sak:
Ordfører Johan Arnt Elverum har en god tone med samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa. Vil han bruke den til å kjempe for innbyggerne på Tangmoen?
Til valg med hodet under armen

Onsdag behandlet Komite Plan saken om Ringveg Nord og vegvalg fram […]

Close