-7 °C Stjørdal, NO
27/02/2020

15 sekunder unna minnecupseier

Ungt Tangmoen-lag ble nummer to i den tradisjonsrike cupen

Tangmoens to lag i minnecupen. Det ene endte på en sterk 2. plass. (Foto: Privat)

Tangmoens unge mannskap var i ferd med å ta en sensasjonell seier i Magnar Lundemos minnecup, men 15 sekunder før full tid i siste finalekamp scoret Flatanger som gjorde at førstepremien på 15 000 kroner ble med til Namdalen.

De 23 lagene i Magnar Lundemos minnecup gjorde opp sitt mellomværende i fotballhallen i Meråker fra fredag kveld til søndag ettermiddag. Til slutt sto tre lag igjen i en finaleserie. Stjørdals-Blinks 4. divisjonsmannskap var det tredje i tillegg til Tangmoen og Flatanger.

I første av tre finalekamper vant Tangmoen hele 3-0 over Stjørdals-Blink. Da Flatanger fulgte opp med 2-1 over Blink, skulle den tredje og siste kampen bli en ren finale. Jonas Røkke Bender sendte Tangmoen i ledelsen, men et fysisk sterkt Flatanger-lag tok over kommandoen i kampen. Først kom utligningen på et frispark før det avgjørende målet kom 15 sekunder før kamptiden på 20 minutter var over. Hadde Tangmoen klart uavgjort ville de tatt med seg den største pokalen og 15 000 kroner i førstepremie. I stedet ble det den nest største pokalen og 10 000 kroner i pengepremie til laget som nesten utelukkende besto av juniorspillere. Tredjepremien på 5 000 kroner gikk dermed til Stjørdals-Blink.

Les forrige sak:
PÅ KONSERT: Entusiastiske ungdommer på konsert. Bildet er merket «Rednex».
Stjørdal for 25 år siden

Stjørdals-Nytt rydder i bildearkivet - del 4

Close