17 °C Stjørdal, NO
02/06/2020

17. mai klokka 20: Liv Ellen byr på digital festkonsert

Synger flerstemt med seg selv – se det på s-n.no

FLERSTEMT: Liv Ellen Rønning har med seg sin egen loopstation og skal levere en spesiell og eksklusiv konsert på selveste 17. mai.
Volvo XC60-020620
Volvo XC40-020620
Volvo V60-020620

På kvelden 17. mai tilbyr Liv Ellen Rønning en eksklusiv og spesiell festkonsert. Den kan du se her på s-n.no.

– Det er brennsikkert at låtene blir servert i en helt ny drakt. Liv Ellen Rønning er tydelig på at konserten hun skal holde 17. mai vil være noe folk ikke har hørt før.

Synger flerstemt med seg selv

Liv Ellen Rønning (21) fra Åsen og Stjørdal er en ung vokalist som nå fullfører sitt andre år ved jazzlinja på NTNU. Hun har sin bakgrunn fra musikklinja ved Ole Vig videregående skole og jazzlinja ved Sund folkehøgskole.
– Jeg har sunget mye med forskjellige folk, men parallelt med samspillet har jeg også drevet med looping, forteller 21-åringen.
Og looping er rett og slett at hun har med seg en loopstation. Dette er en maskin som lar henne ta opp det hun synger, slik at hun kan synge flerstemt med seg selv.
– Alt dette gjøres live, så gjør jeg en feil blir feilen med videre. Så litt risikabelt er det jo, sier Liv Ellen Rønning.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel
Nye versjoner

Hun har drevet med looping i to år, og har allerede holdt en rekke solokonserter. I dette prosjektet utforsker hun potensialet i å holde en hel konsert med kun sin egen stemme som verktøy. Hennes fremførelser er stemningsfulle og fargerike, og hun lar lytterne bli med inn i et lekent og improvisasjonspreget landskap, hvor musikken er groovy i det ene øyeblikket og stille i det neste.
– Kanskje drar dere kjensel på enkelte låter, men brennsikkert er det uansett at de blir servert i en helt ny drakt. Hjertelig velkommen til digital festkonsert på 17. mai klokka 20, sier Liv Ellen Rønning.
Konserten sendes direkte på s-n.no og på Stjørdals-Nytt sin Facebook-side.

 

Les forrige sak:
Se konsert her: Tre organister spiller fra fire kirker

Digital 17. mai-konsert fra Stjørdals hovedkirker

Close