10 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

18-års på Uptown torsdager

 

Etter et halvt års drift av utestedet Uptown er eierne godt fornøyd med tingenes tilstand. Nå utvides tilbudet med torsdagsåpent og 18-års aldersgrense. Artistrekken som presenteres kommende høst byr på flere sterke navn.

Uptown langs Kjøpmannsgata åpner nå dørene også på torsdager med 18-års grense. Fortsatt er det derimot 20-års grense som gjelder i helger. Trubadurene Ian og Ryan inntar Uptown allerede kommende fredag og lørdag. Programmet videre utover sommer og høst er også godteri for folk på byen, skal vi tro daglig leder Martin Hallager.
– Vi er kjempefornøyd med oppslutningen som stjørdalspublikumet har vist oss. 3.juni kan vi vise til et halvt års drift på Uptown, og vi føler at vi har funnet riktig kurs for driften av stedet også fremover, sier Hallager som har med seg Kenneth Bratt og Trond Svarva på eiersiden av Uptown. Piano-entertainere vil innta lokalene med nytt flygel på plass fra 3.juni. Da vil tangentene klinge med vakker solosang, og utover høsten skilter Uptown med store artistnavn som Vassendgutane, Too Far Gone og Stage Dolls.

Vassendgutane til Stjørdal
Uptown vil denne høsten starte oppvarmingen av smørbrødlisten artister når Vassendgutane inntar en av scenene 16.september. 14 dager senere ankommer igjen Loveshack, som tidligere har fylt lokalene med stor suksess.  Da legges det opp til 80-talls party med kjente og kjære låter. 21.oktober inviterer Uptown bandet Too Far Gone, etterfulgt av Stage Dolls med fullt band 25.november.
– Du kan gjerne si at vi legger lista bra høyt mot kommende høst, men vårt publikum fortjener også mer kjente band og artister samtidig som vi er bevisste på å ivareta lokale musikkrefter. Vi er åpne for ønsker fra publikum, og med denne lista artister mener vi å ha imøtekommet en del av dem, sier Martin Hallager. Ikke nok med at Stage Dolls inntar Uptown, men lokale Vømlingan skal skape fin førjulsstemning når de gjentar suksessen fra i fjor. 16.desember inntar Vømlingan scenen hos Martin, Kenneth og Trond på Uptown.

Coop Storlien artikkelnivå

Ikke bare ørens lyd
Uptown tilbyr noe for et hvert øre og øye. Under eller etter en konsert kan du trekke deg tilbake i cognacbaren for en roligere happening mellom slagerne.
– Det geniale vi kan by på i form av live konsert, trubadur eller rolig sone har tydelig slått an hos et bredt publikum. Hos oss har du denne valgfriheten, og vi opplever bestillinger fra Trondheim i sør til Steinkjer i nord når større navn inntar scenene. Vi oppfordrer til kjøp av billetter hos Kansas før konsert. Da går køsystemene så langt lettere og ventetid i trappa og på gata kan unngås, sier Martin på Uptown. Han understreker at Stand-up fortsatt er satsingsområde når Trondheim Stand-up 17.juni byr på et nytt “snakkeshow”.
– Alan Drop og gutta i Stand-up miljøet liker seg tydelig hos Uptown. Vi har totalt en kapasitet på 350 gjester, og nå har vi altså åpent også på torsdager. Da med 18-års grense med karaoke og riktige musikksjangere, påpeker Martin Hallager ved Uptown. Han holder nå også dørene åpen for et tettere samarbeid med Blues-miljøet.
– Kanskje kunne vi fått noe av den gamle jamme-stemningen i stjørdalsgatene tilbake igjen, sier Martin som vet at stjørdalinger har lagt sin elsk på nettopp bluesmusikk også.

Les forrige sak:
Magne Werstad orienterte om tyskernes bruk av Monsberga under krigen og hva stedet ble brukt til etter krigen.
Bli-kjentdag i Monsberga

Fredag den 27 mai ble “Bli kjent dagen” i Monsberga gjennomført. […]

Close