6 °C Stjørdal, NO
18/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

20 år med alternativ behandling

Sune Gustavsson markerer 20 års praksis med alternativ ­behandlingsklinikk på Stjørdal.

 

Sune Gustavsson har i løpet av 20 års praksis behandlet 17 000 voksne og 3 400 babyer med ulike helserelaterte plager. Mange positive tilbakemeldinger fra pasienter og kunder skal markeres etter 20 års arbeid i klinikken på Stjørdal.

Skolemedisin med kjemiske piller er ikke hverdagen hos Sune Gustavsson på Alternativ Behandlingsklinikk as i Stjørdal. Sune og medarbeiderne Christel Gustavsson og Anne Marie Steinvik legger vekt på andre behandlingsformer med hovedvekt på soneterapi og massasje. For Sune, som i 20 år har drevet sin alternativbehandling, er heller redusert medisinering et mål i hverdagen.  

– Nå slår vi litt på stortromma, og løfter samtidig fokuset på alternativ behandling i en hverdag mye preget av helseplager og kjemisk medisinering, sier Sune Gustavsson. Gjen­nom alle praktiserende år har han sammen med andre vært en pådriver for større aksept også blant legestanden for de alternative behandlingsmetodene.  Det er ikke få kunder Sune og hans ansatte på klinikken har behandlet gjennom disse 20 årene. 17 000 voksne har vært innom for behandling hos Sune og hans medarbeidere.  

Viser film på jubileumsdagen
En ungdomsbedrift har i lengre tid vært engasjert i produksjon av jubileumsfilmen som vil fremføres på 20-års jubileet lørdag 22. januar i Stjørdal kino.

-Det er laget en flott film av ungdommene i Kreativ Media UB ved Ole Vig vg.skole. Her vil vi få se kommunelegen i Malvik, en jordmor fra Trondheim, Espen Bredesen og to studenter, meg selv i tillegg til mye mer, forteller Sune Gustavsson som har sin praksis i Innherredsveien 57 B “nederst i gata”. Alternativ Behandlingsklinikk AS kan vise til mange gode resultater på behandling gjennom alle disse årene. Klinikken driver fortsatt aktivt i lokalene nederst i Kjøpmannsgata på Stjørdal.

– Jubileumsarrangementet denne lørdagen er gratis for alle interesserte. Det serveres urtete ved inngangen og våre studenter utfører behandling gratis. Åshild Mundal vil synge under filmpremieren av “Bli Frisk” filmen, sier Sune Gustavsson.

10.58 og markering i kinoen
Nokså presis klokka 10.58 lørdag 22. januar åpner markeringen av 20 års praksis hos Sune Gustavsson og Alternativ Behandlingsklinikk. Sjefen sjøl ved klinikken er ikke i tvil om at dette må markeres.

– Vi har alle behov for å markere milepæler i livet. Ikke alle dager er soldager, men det meste handler om å se positivt på livet. Vi må bruke energi på det positive, sier Sune, og viser oss skrytealbumet på klinikken. Selv startet han egenbehandling av en vond rygg på “svenskebenken”, der pasienten-kunden henger opp ned og strekker ut. Vi tester ut, og sammen med Sunes blide vesen lyser vi liksom litt opp etter behandlingen.

– Ta turen til kinoen denne dagen. Lær gjerne litt mer om hva alternativ behandling handler om, sier Sune Gustavsson, og tar på seg sin rødfargede “klinikkfrakk” klar til nye behandlinger med babymassasje, akupunktur, mineralterapi, håranalyser, sportsmassasje og soneterapi. Alt for å gjøre folket mer frisk. Den Norske Alternative Helseskole drives også i regi av Sune Gustavsson. På jubileet lørdag kan læremesteren gi nettopp deg mye ny kunnskap om alternativ behandling.

Les forrige sak:
Etter ombyggingen for fem år siden, og det såkalte Coopløftet i 2009, så kan bestyrer Jan Haugen, Brynhild Iversen og Ingeborg Tyholt Berghaug ved Coop Tydal, være stolt over butikken.
Nok et solid driftsår

  Selv om omsetningsøkningen i 2010 ikke kan måle seg med […]

Close