3 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

23-åring skal styre kommunestyrets største parti

Dorthea Elverum blir ny gruppeleder for Senterpartiet

Disse to er leder og nestleder i kommunestyregruppa til Senterpartiet de neste fire årene. 23-årige Dorthea Elverum er leder med Tor Helge Forbord Slind som nestleder. (Foto: Senterpartiet i Stjørdal)

Hun er 23 år og skal styre kommunestyrets største gruppe. Dorthea Elverum er veldig klar for oppgaven.

– Jeg er veldig glad for å bli vist tilliten til å være gruppeleder for den nye Senterparti-gruppen, sier Dorthea Elverum.

Elvraningen ble valgt inn i kommunestyret som 19-åring for fire år siden. Nå er hun klar til å lede den klart største politiske gruppen i kommunestyret, og overtar posisjonen som gruppeleder etter Erik Bjørgum.

– For meg blir det viktig å jobbe for at alle får brukt sine styrker i den nye gruppen. Senterpartigruppen består av 16 representanter, med god variasjon i erfaring, yrke, alder og geografi. Det er en gruppe med veldig flinke folk som gleder seg i å ta fatt på arbeidet, sier Elvurum.

Den nyvalgte gruppelederen, som får med seg valgkampgeneral Tor Helge Forbord Slind som nestleder i gruppen, understreker at hun vil jobbe for å få gjennomslag for det Senterpartiet gikk til valg på.

– Vårt må vil hele perioden være å jobbe for mest mulig av gjennomslag for politikken vi gikk til valg på. Gjennom velferd og vekst i by og bygd – uten eiendomsskatt, sier 23-åringen og gjentar partiets slagord fra valgkampen.

23 år og gruppeleder er ikke hverdagskost, og særlig ikke for det største partiet.

– Det er veldig fint å se at Senterpartiet i Stjørdal tar ungdom på alvor. Ikke bare ved å vise oss tillit ved å stå på listen, men også ved å gi oss viktige verv, sier Elverum.

Les forrige sak:
Det er meget velfylte bord i gymsalen ved Kvislabakken skole. (Foto: Privat)
Tusenvis av lopper skal ut

Tradisjonsrikt marked har åpnet dørene

Close