-14 °C Stjørdal, NO
28/11/2021

250 ungdommer har søkt på sommerjobb

Kommunen har tilbud til 20-30 av ungdommene

Så mange som 250 ungdommer har søkt på sommerjobb i kommunens ulike etater. Stjørdal rådhus illustrasjonsfoto.

Stor interesse for kommunale sommerjobber.

Stjørdal kommune skal ansette ungdommer i sommerarbeid i noen uker gjennom kommende sommer. Søknadsfristen gikk nylig ut og en foreløpig opptelling viser 250 søkere, men ikke alle disse vil få muligheten til å jobbe i kommunen i sommer.

– Det varierer litt fra år til år hvor mange sommerjobber vi har å tilby. I fjor var det behov for en del vedlikehold ved enhet eiendom, derfor var det et stort antall som fikk prøve seg der. Det er antakeligvis ikke et like stort behov der i år. Foreløpig er det litt vanskelig å anslå et tall, men vi har sannsynligvis et tilbud til mellom 20 og 30 ungdommer totalt, sier konsulent Trine Forshaug Stølen ved personalenheten i Stjørdal kommune.

De som får tilbud om jobb kan vente seg en jobb ved ett av kommunens bosentra, i barnehage, ved ferietilbudet «Kimen-sommer» eller ved teknisk drift der det er vedlikeholdsoppgaver som venter på arbeidslystne ungdommer. En av årsakene til den store interessen for de kommunale sommerjobbene er at det er aktuelt for ungdommer ned til 16 år. I fjor søkte 217 ungdommer på de tilsvarende jobbene.

Les forrige sak:
FORFATTER: Konseptutvikler og eier av «Knit Me», Trine Johnsen viser frem noen av sine nyheter. -Jeg takker venner og familie for god støtte. Boka er en samling av mine strikkeoppskrifter siden begynnelsen av min karriere som strikkedesigner og frem til i dag.
Strikkegründeren har blitt forfatter

Har utgitt sine beste oppskrifter til inspirasjon

Close