5 °C Stjørdal, NO
03/12/2020

35-åring på flyttefot

Duetten AS i Kjøpmannsgata 38 flytter til Sjøsiden neste år

JUBILERER: Bjørnar Lien og Sonja Hagen feirer 35 år med Duetten torsdag 17. september. Neste år blir butikken å finne i dobbelt så store lokaler på Sjøsiden. JUBILERER: Bjørnar Lien og Sonja Hagen feirer 35 år med Duetten torsdag 17. september. Neste år blir butikken å finne i dobbelt så store lokaler på Sjøsiden.

Torsdag denne uka feirer Duetten 35 år med gardiner, stoff og interiørartikler. Våren 2021 flytter butikken fra Kjøpmannsgata til dobbelt så store lokaler på Sjøsiden.

Duetten åpnet i Norhallen i Stokmovegen i 1985, og etter noen driftsår fikk gardin- og stoffbutikken adresse i Oscar Berg-bygget i Kjøpmannsgata 35 med Dressmann som nabo i første etasje. Det var Astrid Grendal som startet opp og deretter drev Duetten i mange år. Sonja Hagen ble etter hvert med i driften, og med sine 19 år hos Duetten, synes hun og kompanjong Bjørnar Lien at en feiring er på sin plass etter 35 års drift.

– Torsdag feirer vi oss selv med flagg og rød løper, og med flere gode tilbud i butikken. Nå har vi vært 12 år i Kjøpmannsgata 38, med knappe 100 kvadratmeter butikk og systue. Vi trenger litt bedre plass. Derfor har vi tatt beslutningen om å etablere oss på Sjøsiden, sier Sonja Hagen.

GLEDER SEG: Bjørnar Lien gleder seg til systua blir større når Duetten flytter til Sjøsiden neste år.
GLEDER SEG: Bjørnar Lien gleder seg til systua blir større når Duetten flytter til Sjøsiden neste år.
Dobler arealet

Når de 35 år markeres, synes både Bjørnar Lien og Sonja Hagen at det blir litt vemodig med flytting fra Gata.

– Vi har trivdes godt her i Kjøpmannsgata. Bjørnar har vært hos oss i tre år, men samtidig vet vi at bygget på sikt skal rives. Da måtte vi starte søk etter andre lokaler, sier Sonja Hagen. Duetten har kunder fra et bredt omland og når bedriften med systue samlokaliseres tett ved Jysk i første etasje på Sjøsiden, møter de ansatte og kundene en helt ny og større butikk.

ERFARING: Sonja Hagen har jobbet hos Duetten i 19 år.
ERFARING: Sonja Hagen har jobbet hos Duetten i 19 år.
Gleder seg

– Dere har et godt og langt forhold til drift i Kjøpmannsgata. Hvordan blir det å flytte inn på ny adresse?

– Vi gleder oss til større alburom og en langt større systue. Alt blir jo sydd av oss i butikken, og dette vil vi fortsette med på vår nye adresse. Det nye hus og hjem-konseptet på Sjøsiden blir spennende å være en del av, sier Sonja Hagen og Bjørnar Lien. Nå forbereder de seg til å ta imot kundene på jubileumsdagen torsdag 17. september. Da blir det ekstra lang åpningstid fra 10 til 20.

– Velkommen innom oss uansett hvilket ærend du måtte ha. Vi tilpasser gardiner til alle rom og vinduer. Samtidig synes mange det er fint å få råd om både mønster og fargevalg, sier Sonja Hagen og Bjørnar Lien.

Les forrige sak:
Nok en Blink-spiller til landslagssamling

Venstrebacken er aktuell for Afrikamesterskapet

Close