-3 °C Stjørdal, NO
26/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

42-åring tar over rattet

Tommy Husbyn er ny daglig leder hos Hastadklev Bil og Fritid AS

Nå er skiltet med Mekonomen skiftet ut langs E14 i Stjørdal sentrum. Nytt skilt på veggene viser Hastadklev Bil og Fritid, som fra 1. januar har Tommy Husbyn (42) som daglig leder. Nå er skiltet med Mekonomen skiftet ut langs E14 i Stjørdal sentrum. Nytt skilt på veggene viser Hastadklev Bil og Fritid, som fra 1. januar har Tommy Husbyn (42) som daglig leder.

Tommy Husbyn (42) tok 1. januar over som daglig leder for Hastadklev Bil og Fritid AS.

– Jeg har noen års erfaring i denne bransjen og startet i 1999 hos Leif Hastadklev AS. Nå vil stillingen som daglig leder innebære mer personalansvar, økonomistyring og fokus på vareutvalg generelt, sier Tommy Husbyn som kjenner godt til bedriften han nå skal lede under en ny fane.

Utvider butikken

Hastadklev Bil og Fritid skal i løpet av våren utvide sine arealer og sitt sortiment bilrelaterte deler og rekvisita, men samtidig også øke sitt fokus på fritidssegmentet. Dette innebærer tilbud om deler og verkstedtjenester for campingvogn og bobil i tillegg til snøfresere, plenklippere, utleie av biltilhengere og på sikt utstyr for fritidsbåt.

– Vi skal tilby bildeler og slitedeler, deler til tilhengere, service og salg av snøfresere, deler for bobil, alt innen fritidsgass med gass- og dieselvarmere blir standard vareutvalg, sier Tommy Husbyn.

Større vareutvalg

– Betyr dette generelt at bedriften vil tilby et bredere vareutvalg?

– Vareutvalget vil bli bredere hos oss fremover. Nå foretas vårens bestillinger til butikk og vi kommer til å samarbeide tett med Hastadklev AS, som blant annet selger flere modeller bilhengere og båthengere. Nå er vi i gang med nytt kassasystem og datasystem fra nyåret. Vi ønsker våre gamle og nye kunder velkommen til Hastadklev Bil og Fritid, sier daglig leder Tommy Husbyn.

Les forrige sak:
||
– Gøy å få vist hva man er god for

Geir Kristian Hoås imponerte på 30 kilometer i Norgescupen.

Close