3 °C Stjørdal, NO
30/03/2020

49-åring omkom i E14-ulykken

Navnet på den omkomne frigitt i samtykke med familien

Siv Klefsåsvold døde etter en kollisjon på E14 tirsdag kveld. (Foto: Privat)
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Det var 49 år gamle Siv Klefsåsvold fra Stjørdal som døde i kollisjonen på E14 ved Enafors i Sverige tirsdag kveld. Det bekrefter politioverbetjent Arne Henrik Ulvin ved Stjørdal lensmannskontor. Navnet på den omkomne er frigitt etter samtykke fra familien. Klefsåsvold etterlater seg mann og fire barn.

Sammen med henne i ulykkesbilen satt hennes datter, 22 år gamle Marita Klefsåsvold. 22-åringen ble etter ulykken fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim med ambulansehelikopter. Fra familien får Stjørdals-Nytt opplyst at 22-åringen er alvorlig skadet og har gjennomgått flere operasjoner. St. Olavs hospital har betegnet hennes situasjon som alvorlig men stabil.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Det var tirsdag kveld i 19-tiden at den tragiske ulykken inntraff ved Enafors. Føreren av semitraileren, som er en polsk statsborger, ble pågrepet av svensk politi. Jon Runebjer hos den svenske påtalemyndigheten uttalte i et intervju med svt.se for to dager siden atdet så langt i etterforskningen ser ut som lastebilen kom over i feil kjørefelt, og at dette kan ha forårsaket ulykken

Svensk politi etterforsker saken og det er gjennomført tekniske undersøkelser.

 

 

Les forrige sak:
GOSPELKVELD: Til Stjørdal Bedehus kommer gospelkoret «RejoiSing» med sin sangkveld tirsdag 25. februar. Medlemmene er fra Frosta, Åsen og Levanger. Helge Gudmundsen blir konferansier, og koret Selbuklang blir også med denne kvelden.
Gospelkveld på bedehuset

Gospelkoret «RejoiSing» har sangkveld på Stjørdal bedehus tirsdag 25. februar

Close