10 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

680 spreke ungdommer ga alt

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Rekorddeltakelse i stafetteventyr. SE MANGE BILDER!

85 lag med åtte på hvert lag i frislipp på friidrettsbanen er et herlig skue. Og når Tine-stafetten ble velsignet med sol fra skyfri himmel sørget 680 ungdommer fra Stjørdal, Meråker og Frosta for en praktfull 25. utgave av det herlige våreventyret.

Storeslem

– Vi har trent en del da, både intervaller og andre ting. Så trente vi på vekslinger da vi kom hit i dag, forteller Linnea Danielsen. 7. klassingen fra Lånke var med på dagens storeslem ettersom de to Lånke-lagene på 7. trinn vant hvert sitt heat på Øverlands Minde.

– Dere er tydeligvis fryktelig kjappe i Lånke?

Coop Storlien artikkelnivå

– Ja vi er visst det, sier Linnea Danielsen, som forteller at hun ble litt, men ikke veldig overrasket over at de to lagene var raske.

Kjapp trening

Men det handler ikke bare om å vinne i Tine-stafetten. Selv om finaleplass og tur til Steinkjer frister mange er det minst like viktig å ha det artig sammen med gode venner og venninner.

– Vi trente et kvarter i går, og totalt kanskje 45 minutter, sier Julie Furuseth Laugtug og Thale Fuglem fra sjetteklassen ved Fosslia skole. Deres siste løper, Elias Kvam, sprang som bare det på de siste 200 metrene og klarte å knipe seieren i et knalltøft heat.

Feiret med gullpinne

Tine-stafetten er et eventyr som nå har pågått i 25 år i Stjørdal. Det ble markert med at årets stafett ble gjennomført med gullfarget stafettpinne. Og som seg hør og bør; i jubileumsåret ble det deltakerrekord.

– Meråker skole er tilbake etter mange års fravær. Derfor ble det rekordstor påmelding, sier lokal Tine-stafett-sjef Guri Kvalheim.

Les forrige sak:
||
Sparket politi i hodet

Meråkerbygg må i fengsel etter å ha sparket politistudent, kjørt uforsvarlig, […]

Close