15 °C Stjørdal, NO
15/07/2020

80-talls party på Uptown lørdag

Lørdag starter tradisjonen med 80 talls party på Stjørdal på nytt! I mange år har Rica hatt stor suksess med fulle hus med gjester utkledde i  all sin prakt fra 80 tallet! Lørdag tar Uptown Bar over staffett pinnen og får storbesøk av selveste Loveshack som er kjent som et av Norges desidert beste 80- tallsband som har spilt land og strand i flere tiår! Så nå er det bare å klatre opp på alskens loft, lete i skuffer og skap for å finne det rette antrekket!

I en skrivende stund meddeler bandet:
Til alle dere som lever i skjul i de tusen hjem med platesamlinger som bugner av plater med Europe, Nik Kersaw, Lionel Richie, Van Halen, Billy Idol osv…kom ut..kom frem…ventetiden er over!! 80 tallet er på mirakuløst vis tilbake på godt og vondt!

Loveshack er her perler fra et tiår hvor det var kult med tupert hår, cowboy-boots og trange levis-bukser. Låter fra en tid hvor Pat Sharp var en helt, Prince het prince og Madonna kun var en ”material girl”. Loveshack gir deg låter som du trodde du hadde glemt. Låter som minner deg om klassefester, klining, ”ball”, gensere og pubertet! Glem nittitallet og århundreskifte. Glem høyt hårfeste!

Velkommen til 80-tallet! Welcome to the Loveshack!

Stedet er Uptown bar førstkommende lørdag! Billetter selges på Kansas Torgkvartalet

Les forrige sak:
Hallmester på plass

Gunnar Tule Nervik blir Stjørdalshallens ansikt utad.   Idrettsentusiasten Nervik tiltrer i stillingen […]

Close