13 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

Aarbergsbotten skal jobbe med regional utvikling

Skal jobbe med regional utvikling og fornying av næringslivet i hele Trøndelag

Torhild Aarbergsbotten bytter ut Meråker kommune med Proneo. Torhild Aarbergsbotten bytter ut Meråker kommune med Proneo.

Sektorsjef i Meråker, Torhild Aarbergsbotten, er ansatt som prosjektleder i Proneo.

Tidligere stortingsrepresentant og mangeårig fylkespolitiker Torhild Aarbergsbotten er ansatt som prosjektleder i innovasjonsselskapet Proneo. Nå skal hun jobbe med regional utvikling og fornying av næringslivet i hele Trøndelag.

– Den viktigste grunnen til at jeg tok jobben er at jeg er genuint opptatt av utvikling, sier Aarbergsbotten.

– Jeg har vært politiker i mange år og snakket mye om utvikling, nå gleder jeg meg til å komme tettere på og bidra aktivt. Vi sitter på den grønne gren når det gjelder kunnskap og forskning i denne regionen. Proneo spiller en viktig rolle i å koble utviklingsmiljøene sammen med næringslivet, til det beste for verdiskaping i Trøndelag, sier Aarbergsbotten i en pressemelding.

LES OGSÅ: Profilert sektorsjef har sagt opp!

Aarbergsbotten kommer fra stillingen som sektorsjef for kommunal utvikling i Meråker kommune, hvor hun også satt i rådmannens ledergruppe. Hun har representert partiet Høyre på Stortinget i to perioder, først som vararepresentant fra 2009 til 2015 og deretter fast møtende fra 2015-2017. Da jobbet hun aktivt med saker knyttet til fornybar energi, forskning og utvikling innen energi- og miljøområdet. I tillegg til en rekke politiske lederverv har hun også vært styremedlem i Innovasjon Norge fra 2011 til 2016.

– Vi er svært glade for å ha fått Torhild Aarbergsbotten med på laget, sier Per Anders Folladal, daglig leder i Proneo.

– Hun har en imponerende bakgrunn og tilfører Proneo både kompetanse og nettverk på en rekke områder. Hun har førstehånds kjennskap til de utfordringene og mulighetene næringslivet står ovenfor i arbeidet med utvikling og fornying.

Les forrige sak:
NYTT TILBUD: Fra 7. januar kan du gå til Gustavo Quintanilla for å få en rapport på hvordan det står til med kroppens drivstoff.
Sjekker kroppens drivstoff ved nytt senter

- I løpet av ett minutts scanning får jeg en ut en rapport som sier hva kroppen mangler

Close