15 °C Stjørdal, NO
13/07/2020

Aasguten-dobbel i det første Midtpunktløpet

SE ALLE BILDENE fra kveldens historiske løp

Ordfører Ivar Vigdenes (t.h.) kastet det tradisjonelle politikerantrekket for en stakket stund og gratulerte historiens to første vinnere av Midtpunktløpet, Anniken Evenhus og Henrik Einangshaug. Ordfører Ivar Vigdenes (t.h.) kastet det tradisjonelle politikerantrekket for en stakket stund og gratulerte historiens to første vinnere av Midtpunktløpet, Anniken Evenhus og Henrik Einangshaug.

Henrik Einangshaug spurtslo Odd Even Fosse og ble historiens førstemann til Stjørdals midtpunkt under det aller første Midtpunktløpet. Det var Fornes Gård, Rune Sagen og IL Dalebrand som sto for arrangementet som foregikk mens det var temmelig mye regn. Totalt 60 deltakere i trim- og konkurranseklassen tok turen til midtpunktet.

Frostingen Henrik Einangshaug, som representerer Aasguten var raskeste mann, og sannelig ble det Aasguten-seier i dameklassen også ettersom Anniken Evenhus var først i mål. Vinnertiden i herreklassen ble på 9,12, mens Evenhus brukte 10,56 på å vinne dameklassen. Midtpunktløpet er cirka to kilometer langt og har en stigning på 120 høydemeter.

Og naturlig nok når målgang nærmet seg Færbøgda stilte ordfører Ivar Vigdenes opp som medaljeutdeler under førsteutgaven av Midtpunktløpet.

Les forrige sak:
Meråker lander ny Kina-kontrakt

Delegasjon på omtrent 25 personer kommer 1. november

Close