7 °C Stjørdal, NO
25/09/2020

Advarer mot mobile vinningskriminelle

Lås sykler og biler og fjern verdisaker som kan være interessante for tyvene

(Illustrasjonsfoto) (Illustrasjonsfoto)

– Politiet anbefaler at entreprenører gjør tiltak for å hindre innbrudd. Det skriver politiet i Værneseregionen på sin Facebook-side.

Bakgrunnen er at politiet har fått opplysninger om at mobile vinningskriminelle er i aksjon på Østlandet.

– Det er grunn til å tro at de vil bevege seg hit til Trøndelag også. Det er spesielt innbrudd i anleggsmaskiner og lastebiler og tyverier av dyre GPS-løsninger fra disse, som så langt har fått fokus, skriver politiet som særlig oppfordrer entreprenører om å gjøre tiltak.

– Parkér om mulig på plasser hvor det er belysning eller videoovervåkning. Fjern om mulig GPS fra maskinene, skriver politiet i Værnesregionen.

Men det er ikke bare entreprenører som advares av politiet.

– Mobile vinningskriminelle stjeler lettomsettelige varer. Gjør det litt vanskelig for dem. Lås sykler og biler og fjern verdisaker som kan være interessante for tyvene. Vær en god nabo og meld i fra om mistenkelig aktivitet, lyder oppfordringen fra politiet som presiserer at de ikke ønsker å skremme innbyggerne, men kun informere om mobile vinningskriminelle, som har blitt et årlig fenomen.

Les forrige sak:
Ørjan Lier (med ballen) scoret det siste, mens Edvard Salberg (til venstre) scoret det første da Lånke slo Nidelv 4-0. (Foto: Privat)
Fosser videre på toppen av tabellen

Vant 4-0 på bortebane

Close