3 °C Stjørdal, NO
20/10/2020

Åge spiller seks konserter på tre dager

Alle som hadde kjøpt billetter får oppleve ham live i Kimen

Åge Aleksandersen, Gunnar Pedersen og Trondheimsolistene spiller seks konserter i Kimen i løpet av tre dager. (Foto: Marthe Vannebo)

Åge Aleksandersen stiller en ekstra dag i Kimen og spiller seks konserter i løpet av tre dager i november for at alle som kjøpte billett til hans koronautsatte konserter i mars skal få oppleve ham live sammen med Gunnar Pedersen og TrondheimSolistene.

– Det forteller alt om Åges forhold til sitt publikum, mener markedsansvarlig Lene Fjellstad som de siste dagene har hatt travle dager med flytting av Åge-konsertene som nå blir avholdt 1., 2. og 3. november.

Dette er andre gang Åge-konsertene flyttes. Først fra 16. og 17. mars til 2. og 3. november, og nå må sistnevnte konserter igjen deles opp i seks konserter på grunn av myndighetenes begrensning på 200 publikummere.

– Vi har sendt ut informasjon til alle billettkjøpere vi har e-postadressen til, og selv om alle får nye tider er det bare smil og hyggelige tilbakemeldinger fra publikum som hadde fryktet at alt kom til å bli avlyst på grunn av koronasituasjonen, forteller Fjellstad.

Publikum har fått tilbud om refusjon av billettene, men de fleste velger å beholde dem. Det eneste hun er bekymret for er om de faktisk når alle som har kjøpt over disk og Kimen derfor ikke har kontaktinformasjon på.

– Grensen på 200 publikummere er absolutt, så møter de ikke opp på riktig tidspunkt kan vi dessverre ikke slippe de inn, understreker Fjellstad som kan fortelle at både hjemmesiden og Facebook er oppdatert med riktige oppmøtetider. Seteplasseringen din på de opprinnelige billettene styrer hvilken konsert du er flyttet til.

– I og med at vi må sette opp en ekstra dag, nærmere bestemt søndag 1. november, har vi også noen ekstra billetter å legge ut. Disse blir sluppet torsdag klokka 10 sammen med billetter som er refundert, sier Fjellstad som anslår at det til sammen er snakk om rundt 80 billetter fordelt på de seks konsertene.

– Åge er veldig populær så jeg er sikker på at disse blir utsolgt veldig raskt. Det er ingen artist som har solgt ut konsertene sine i Kimen raskere enn Åge, avslutter Lene Fjellstad.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Ble stoppet på E14 – fikk 28000 i bot

Smuglet sigaretter og brennevin

Close