11 °C Stjørdal, NO
30/07/2021

Agrisjå 2011 i rute

Agrisjå 2008 (bildet)i Stjørdal ble en suksess. Arrangørene vil også i August 2011 vise messa fra sin beste side ved Sandskogen og Fjellhallen i Stjørdal.

Utstillere, publikum og samarbeidspartnere ønskes velkommen til Stjørdal og Agrisjå 2011 i dagene 26. -28. august. Arrangørene håper på fint vær og nye publikumsrekorder når messedagene åpner etter to års ventetid.

Agrisjå 2008 i Stjørdal ble en stor suksess med over 30.000 besøkende i løpet av de fire messedagene. Arrangørene er spesielt fornøyd med at Agrisjå styrket sin posisjon som fagmesse for landbruket.

De to første dagene strøm­met bønder og skuelystne fra hele landet til messeområdene ved Sandskogan i Stjørdal, og omsetningen av maskiner og utstyr overgikk alle forventninger.

Godt fagprogram
Oppslutningen om fagprogrammet på Agrisjå var også godt i 2008. Tema som bioenergi, samdrift og bygging av billigere driftsbygninger samlet svært mange tilhørere. Også på husdyrsida var det stor til-strømning av bønder, gårdbrukere og andre interesserte.

Det ble arrangert kåring av beste melkeku, kvigeauksjon og landsutstilling for kjøttfe, som samlet uvanlig mye folk. Agrisjå 2011 har også et spennende program.

Les forrige sak:
De treffes hver nyttårsaften til festlig lag. I år markerte Halldis og Henny, Bjarne og Gunnar 40 år med nyttårsfest i Petrinebakken på Hell. Rakettene gikk i været for 40. gang i Petrinebakken hos Halldis og Bjarne Rømuld.
Nyttår sammen for 40. gang

  Hjemme hos Halldis og Bjarne Rømuld i Petrinebakken på Hell […]

Close