7 °C Stjørdal, NO
07/04/2020

Aksjekveld i Hegra

Analysesjef i Terra Markets Stig Myrseth (i midten på bildet) hadde en markedsgjennomgang og orienterte selskapets anbefalte aksjer på aksjekvelden i regi av Hegra Sparebank. Her er han sammen med f.v. Øivind Olsen, fagansvarlig sparing og plassering i Hegra Sparebank og Gunnar Birkevold, markedssjef i Terra Fondsforvaltning.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Torsdag arrangerte Hegra Sparebank aksjekveld med analysesjef i Terra Markets, Stig Myrseth. Myrseth er en av Norges mest anerkjente analytikere, og har vunnet Økonoomisk Rapports børskonkurranse ”Børsspeilet” åtte år på rad.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

Myrseth tok utgangspunkt i utviklingen i verdens raskest voksende økonomi, den kinesiske, og redegjorde for hvorfor veksten i Kina er godt nytt for dem som er interessert i norske aksjer. Han reflekterte også rundt situasjonen i USA, Midtøsten og Japan, og påvirkningen disse markedene har på oljepris og aksjekurser. Myrseth mener Oslo Børs gir gode avkastningsmuligheter både i 2011 og 2012. Han ga også konkrete aksjetips. Du kan se Myrseths presentasjon fra møtet på Hegra Sparebanks hjemmesider: www.hegrasparebank.no.

Les forrige sak:
Idolfaktor på Aglo

“Norsk idolfaktor” - Aglorevyen 2011   Blomstrer på scenen -Mange av […]

Close