14 °C Stjørdal, NO
22/05/2019

Aktivitet for alle på Spenst

F.v. Renate D. Reitan, Ann Mari Dybå, Odd Fossland og Sidsel Børstad.

 

Nå ønsker Spenst treningssenter i Torgkvartalet å invitere til seniortime. Aksjonen skjer i forbindelse med Verdens Aktivitetsdag den 10. mai. Spenst Stjørdal, tilbyr nå gratis prøvetime for å vise folk hva som tilbys på Sats. Her vil det bli orientert om hva som kan tilbys av tilpassede seniorøvelser.

Sentrale myndigheter utfordrer alle kommuner til å markere Verdens Aktivitetsdag lokalt. Spenst har tatt denne utfordringen fra helsemyndighetene, og tilbyr gratis  prøvetime og informasjon om fornuftige øvelser. Her vil fysioterapeut Ingrid Eikeland sørge for grundig og korrekte treningstips. Dette skjer den tirsdag 10. mai kl. 1230.

Remarka
Denne dagen blir det også tur til i terrenget. En lettere tur på 5 kilometer starter ved parkeringsplassen i Remarka, en litt mer krevende på 8 kilometer inn til Hessjøen for de som har litt bedre grunnlag. Oppmøte til disse turene er parkeringsplassen ved Remyra klokken 18.15.

Viktig
Odd Fossland understreker at mosjon er en viktig ting for oss alle og de fleste vil ha glede og nytte av å bli mer aktiv i hverdagen. For oss på SPENST er det viktig å gi et så godt tilbud som mulig til alle som ønsker å komme i bedre form.
Flere opplysninger finner du på www.spenst-stjordal.no.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
TO MÅNEDER PÅ VEIEN: (fv) Fra 24. april til 30. juni drar Per Christian Brunsvik og Steinar Andreassen Jensen fra Lindesnes til Nordkapp med rullestol og håndsykkel. – En uttrolig prestasjon, sier en spent Per Einar Johannessen.
Ruller 2500 kilometer

  Ruller 2500 kilometer for å aktivisere funksjonshemmede. Dette er visjonen […]

Close