5 °C Stjørdal, NO
18/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

– Aldri vært redd for å satse

I løpet av ett år selger Ole Lien Henmo rundt 600 tilhengere

Ole Lien Henmo selger rundt 600 tilhengere fra BK Hengeren årlig. Nå skal Ole´s Båt og Motor satse mer på store cargohengere og i tillegg service av båter. Ole Lien Henmo selger rundt 600 tilhengere fra BK Hengeren årlig. Nå skal Ole´s Båt og Motor satse mer på store cargohengere og i tillegg service av båter.

I løpet av ett år selger Ole Lien Henmo rundt 600 tilhengere. Ingen selvstendige forhandlere i landet selger flere. Nå skal Ole’s Båt og Motor i Selbu satse stort på større spesialhengere og utvider samtidig med nytt båtverksted.

Spekteret av tilhengere er bredt hos Ole’s Båt og Motor i Selbu. Små varehengere, større skaphengere, båthengere, scooterhengere, ATV-hengere, pulker, sleder og spormaskiner.

I løpet av ett år selger Ole Lien Henmo rundt 600 tilhengere fra BK Hengeren, som han inngikk samarbeid med i 1998. Femten år på rad er han blitt kåret til årets forhandler av BK-hengere i Norge.

– Det sies at ingen selvstendige forhandlere selger så mange enheter som dette. Jeg har aldri vært redd for å satse stort, og selger i dag hele serien til BK Hengeren.  Jeg har kunder fra nesten hele landet, sier Lien Henmo.

Mistet salget i påska

2020 startet riktignok ikke spesielt bra for Ole’s Båt og Motor, som i likhet med de aller fleste ble påvirket av koronautbruddet.

– Da folk ikke kunne reise på hyttene stoppet det helt opp med vinterutstyr, og i påska mistet jeg alt salget. Men det har tatt seg opp etter sommeren, og heldigvis er jeg i ferd med å komme tilbake på normalår igjen. Jeg har tatt igjen det tapte, sier han.

Nå peker altså pilene oppover igjen, og Henmo har bestemt seg for å satse stort på skaphengere. Allerede til uken kommer det 16 store cargo-hengere på fem og 6,5 meter.

– Det blir et samarbeid med BK Hengeren, som skal ha sitt lager for Midt-Norge her. En del blir mine, og en del blir fabrikken sine. For å få plass til alle hengerne må jeg ta i bruk parkeringsplassen på gården hvor min far bodde, den ligger like i nærheten.

Båtservice

Samtidig holder Lien Henmo også på å bygge et nytt verksted i bakgården. Han har tidligere drevet med litt service av båt, men nå skal dette bli et større satsingsområde.

– Jeg er midt i prosessen med å bygge et nytt, flott verksted. Her vil jeg få mye bedre arbeidsforhold og kan satse mye mer på båtservice, forteller han.

I tillegg til salg av hengere, har butikken også et lite utsalg av verktøy og småting, og driver med reparasjon av klokker. Arbeidsmengden blir stor, og nå tror Lien Henmo han snart blir nødt til å ansette flere.

– Det blir lange dager og mye jobb. Jeg har ikke kapasitet til å ta alt dette alene, sier Henmo, som snart skal forberede seg på en sesong med scooterhengere, pulker, kjelker og spormaskiner nå som vinteren er like rundt hjørnet.

Les forrige sak:
Jim Roger Kvello håper å revansjere det smertelige tapet mot Stavanger i hjemmekampen mot Follo på søndag.
– Hele gjengen er nå ute av karantene

Tror spillerne har fått samlet overskudd

Close