13 °C Stjørdal, NO
22/06/2021

Header-Bingo-med dato
SparHegra uke 25

Alle lokallagene vil ha Arnstad på topp

Skatvalsbyggen får sin femte periode på Stortinget

Marit Arnstad har full tillit fra alle Senterparti-lag i Nord-Trøndelag. (Foto: Senterpartiet)

Samtlige 17 kommunelag i Senterpartiet i Nord-Trøndelag ønsker at Marit Arnstad skal stå øverst på partiets liste til stortingsvalget neste år.

Mandag hadde kommunelagene valgmøter og det er helt samstemt fra alle lagene i nordlige del av Trøndelag at Marit Arnstad er sterkt ønsket i en femte periode på Stortinget. Arnstad har vært stortingsrepresentant i periodene fra 1993 til 1997, fra 2001 til 2005 og fra 2013 og fram til nå.

– Komiteen har i dag vedtatt at de innstiller på Marit Arnstad som Senterpartiets førstekandidat ved stortingsvalget 2021. Komiteen vil bruke de nærmeste ukene til å arbeide videre med sitt forslag til Senterpartiets stortingsliste for 2021. Forslagene fra kommunelaga vil være retningsgivende for det videre arbeidet i komiteen, skriver leder i nominasjonskomiteen Marit Voll i en pressemelding.

Dorthea Elverum fra Elvran er en av tre som har fått flest forslag på de neste plassene på lista. Hun kjemper med Per Olav Tyldum fra Overhalla og Tomas Iver Hallem fra Verdal om posisjonene på de fire øverste plassene. Elverum var foreslått på 3. plass av fem lag, og på 4. plass av sju lag. Kari Anita Furunes fra Meråker er foreslått blant de 11 øverste på listen fra 11 lokallag. Ada Johanne Arnstad fra Skatval er foreslått av åtte lag, mens Henrik Myhr, også han fra Skatval, er foreslått av ett lag.

Senterpartiet i Nord-Trøndelag har sitt nominasjonsmøte på Skatval 21. november.

Les forrige sak:
FREMTIDSTRO: Erik Willassen og Jarle Nilsen ser lyst på fremtiden etter åpningen av det nye bygget på Evja.
– Som natt og dag

De ansatte stortrives på nye Vianor Dekk og Bilverksted som åpnet dørene i forrige uke

Close