13 °C Stjørdal, NO
23/09/2020

Alle på banen i Hommelvik

PÅ BANEN: Christian Sneisen Krogstad (t.h) slår gjerne av en prat med gjestene mellom slagene, men når kundene venter blir han hentet av Mari Moen.


Tilbudet er et arbeidstreningsprosjekt for elever ved Malvik videregående skole og har blitt en suksess fra starten av.

 

Naturlig at det ble Øya

Mari Moen er en av de ansvarlige lærerne bak prosjektet og hun gir honnør til Hommelvik IL som lar dem bruke klubbhuset. Hun er også full av lovord om initiativtakeren Christian Sneisen Krogstad.

– Christian en ildsjel som har fulgt 1994 laget helt fra de var miniputter og er en ivrig støttespiller til fotballungdommene i Hommelvik. At det ble et prosjekt på Øya og i Hommelvika var bare helt naturlig. Christian er og blir en patriot, det er det ingen som helst tvil om, forteller Mari Moen.

 

Mange innom

Da SN er på besøk har en god del vært innom og tatt fredagskaffen allerede. Men i det noen går kommer andre.

-Det er mange som er innom, foreldre med fødselspermisjon, møtes her, håndverkere, kommuneansatte legger spisepausen sin hit, og noen pensjonister stikker innom på sin daglige spasertur, sier Mari Moen og Christian Sneisen Krogstad.

-Jeg gleder meg til hver fredag, forteller Christian, som er overbevist om at han har verdens beste jobb.

Kafeen i klubbhuset i Hommelvik følger skoleruta og er åpen på fredager mellom kl 11 og 14.

-Vi selger, kaffe, vafler, nydelige bagetter og saft, reklamerer Christian Sneisen Krogstad som kanskje vil utvide tilbudet neste sesong når kiosken står ferdig på Mersalg Arena på Øya i Hommelvik.

 

 


Les forrige sak:
Snømørke

  Matheson har valgt å fremføre stykket i Selbu kirke og […]

Close