16 °C Stjørdal, NO
18/08/2018

Allsidig treningsleir

Leder i IL Stjørdals-Blink, Bjørn Ivar Hage, instruerte Sverre Gulbrandsen, Karsten Larsen Hammer og Marius Augdal.
Nardo Bil XC60 – post
Nardo Bil V90 – post
Nardo Bil V60 – post

Sist oppdatert

 

 

Etter bespisning var det dugnad i klubblokalene på Travbaneområdet. Det ble hamret (men slett ikke jamret), Joakim Berg Fornes fikset rør, Ola A.Hoel ledet an i snekringen. En trio i Simen Rømo Skille, Mads Trøan Larsen og Sondre Stokke tidvis) sørget for isolering. Trener Roar Vikvang hadde trukket i snekkerbuksa og gjorde ikke skam på arbeidsantrekket. 

 

Franzefozz mai18 banner

Stjørdals-Blink har fått på plass sine 240 m2 klubblokaler vis a vis Travbanen. Det er brakker som tidligere ble benyttet til undervisning ved Stokkan Ungdomsskole. Det gjenstår en del arbeid innendørs. Torsdag stilte Stjørdals-Blink Fotballs A-lag opp med flittige hender. Et arbeidslag på 15 gutter og menn hamret og snekret, la rør, isolerte og ryddet. Stjørdals-Blink IL har 1400 medlemmer.

 

I tillegg er det kjeller under hele bygget som skal benyttes til lager for alle avdelingene innen Stjørdals-Blink.

 

– I første etasje blir det mange møterom pluss at vi skal innrede et kjøkken med oppvaskmaskin. Og det blir så mange møterom at alle avdelinger innen laget kan få ha sine møter her, forteller Bjørn Ivar Hage, leder i klubben.

Stjørdals-Blink har et budsjett for klubbhuset på 2,4 millioner kroner. I tillegg til klubbhuset disponerer idrettslaget en tilstøtende tomt på 1,3 mål i området. 

PS: Stjørdals-Blink Fotball møter Tangmoen i treningskamp på Øverlands Minde lørdag kl. 16. Samme morgen har lagene fellesøkt før Guttorm Stormos mannskap og Roar Vikvangs spillere tar lunsj ilag. 

 

FOTO: Joakim Berg Fornes rørlegger-kompetanse kom godt med i dugnaden.

 

FOTO: Roar Vikvang og Ola Andreas Hoel var foregangsfigurer under dugnaden i klubblokalene. 

Les forrige sak:
- Salat skal smake godt! Sommeren er en ekstra fin tid for å lage salater med mange friske produkter og ferske urter, sier Eivind Almli på Banken Bar og Kjøkken.
Velg smakene!

  - Sommeren er høysesong for salater med friske produkter. Nordmenn […]

Close