22 °C Stjørdal, NO
22/05/2019

Alt klart i ny møbelbutikk

|| Alt er (snart) klappet og klart hos Fagmøbler som åpner butikken sin torsdag. Fra venstre: Kristian Johansen, Anja Vevle og Stian Sørvik.||

1.260 kvadratmeter er fylt opp av møbler. Det er hektisk, men et kontrollert kaos i de gamle butikklokalene til Mega i Stjørdal sentrum. Akkurat sånn det skal være like før åpning. Nå er det møbler som gjelder, og godt over ett mål med gulv er fylt opp med møbler.

– Vi gleder oss veldig til åpningen, sier daglig leder Stian Sørvik som springer mellom sofagrupper, hvilestoler og senger hos Fagmøbler.

Butikken har fire ansatte og de to som skal jobbe fulltid, Anja Vevle og Kristian Johansen, er i ferd med å nærme seg finishen før åpning.

Nytt konsept

Fagmøbler har etablert seg solid i Norge. Butikken som åpner i Stjørdal torsdag er nummer 72 i Norge. Stian Sørvik er daglig leder for tre av dem, Klett, Lade og Stjørdal. Han har klokketro på at markedet i Stjørdal skal ta godt i mot nykommeren.

Coop Storlien artikkelnivå

– Hva er det Fagmøbler har som skal gjøre at dere blir en møbelsuksess i Stjørdal?

– Vi har en bra plassering midt i sentrum. Dessuten har Fagmøbler fått sin egen stil, og nå har vi giret opp ytterligere med et nytt konsept og det er gjennomført helt og fullt her i Stjørdal. Men det aller viktigste er at vi har gode medarbeidere som yter veldig god service, sier Stian Sørvik. I tillegg til Vevle og Johansen er det også ansatt to medarbeidere som skal jobbe deltid i nybutikken.

12-15 millioner i året

Fagmøbler-butikken i Stjørdal sentrum skal tilby alt som en møbelbutikk bør ha, i følge Stian Sørvik.

– Vi er spesielt store på modulsofaer og hvilestoler, og vi skal bli store på senger. I tillegg tilbyr vi alt mulig av møbler, pluss at vi har en interiøravdeling, sier Sørvik.

– Hvor mye møbler skal dere selge i Stjørdal for å bli fornøyde?

– Vi har budsjettert med et salg på mellom 12 og 15 millioner kroner i året. Det skal vi klare, og da blir vi fornøyde, sier daglig leder Stian Sørvik. 

Les forrige sak:
||
Lyngbrann under kontroll

Politiet i Trøndelag meldte klokka 16.19 tirsdag ettermiddag om at det […]

Close