12 °C Stjørdal, NO
20/09/2019

Alternativmesse hos Friskus

|| Fysiopatene Ann Kristin Edvinsen og Berit Byberg hos Friskus i Torgvegen 8a ønsker velkommen til en ny alternativmesse dagene 29. og 30.mars. De får blant annet besøk av Henning Hay Lee Yang.||

Ann Kristin Edvinsen er TCM fysiopat og tilbyr healing og helhetlig behandling for kropp og sjel. Berit Byberg er TCM aromatisk fysiopat som tilbyr dybdemassasje, lymfemassasje og otopati. De to er innehavere av Friskus Naturterapi og inviterer til sin 11.alternativmesse dagene 29.og 30.mars.

Vi gleder oss til å skape en ny mangfoldig alternativmesse, og ser at interessen er økende for dette blant mange som søker det alternative. Bor du i et «sykt hus», med for mye jordstråling eller stråling fra apparater eller høyspent i nærheten, kan tjenesten Geo-master ved Willy Korvanen være til god hjelp, sier Ann Kristin og Berit. De lanserer nå den samiske te-sorten Chaga-te hentet fra sorte utvekster bjørk og med mange gode egenskaper blant annet for de med tarmbesvær. Drømmefangere, bøker og litteratur og strikkevarer finnes i butikken.

Finn ditt indre univers ved å forstå det ytre

Henning Hay Lee Yang er en kjent spåmann med kinesiske aner. Han kommer og byr på sin astrologiske-spådom, leser i hendene og i ansiktet. Hay Lee Yang er kjent i media og har gitt ut flere bøker om astrologi og horoskop. Hay Lee Yang sier om seg selv: Jeg er født i Oksens år, derfor er jeg dømt til å arbeide hardt hele tiden, som de fleste Okser. Helt fra barnsben av har jeg hatt stor interesse for spådomskunst. Mine aner kan føres helt tilbake til den berømte spåmann og lege Yang Chiu Pun, som levde på 700-tallet. Jeg er født mellom to datoer, den 5.6. og den 6.6. kl. 00.00, midt på natten. Dette gjør at jeg har et ben og en hånd i fortiden, hodet og kroppen min midt i nåtiden, og den andre hånden og benet i fremtiden. Et slikt fødselstidspunkt er det veldig få som har, og antageligvis har dette gitt meg spesielle evner til spådom.  Min bestefar, Yang Xia Shui, besøkte Norge allerede i 1903. Min far, Frank Yang, drev med forhyring av kinesiske mannskaper fra 1949 til 1966, og brakte således familien i kontakt med Norge. Frank Yang var en menneskekjenner og holdt styr på flere tusen kinesere i den norske handelsflåten. Jeg lærte tidlig å lese menneskenes ansikt og kroppsspråk. Videre er jeg spesialist i kinesisk og vestlig astrologi, hånd- og ansiktslesning, I Ching og Feng Shui og har skrevet bøker om disse temaene forteller Henning Hay Lee Yang.
 
Han er utdannet markedsøkonom, innkjøpsøkonom og skipsingeniør, og har jobbet blant annet for Unitor Ships Service, Norsk Hydro og Beebe International Corporation i USA.  Han var senior innkjøper for Norsk Hydro og salgsdirektør i Beebe International Corporation og har tatt flere  doktorgrader, bl. a.  i psykologi, på et temaet psykologiske forstyrrelser.
I de siste 28 årene har han arbeidet som selvstendig konsulent for mennesker som søker råd. Per Alfred Halsaunet spår og ser ting du kanskje ikke viste om deg selv. Han ser folk og dyr som er savnet. Foretar husrens og «skrømt-jaging» og hjelper folk med oppgjør til folk det sørges over.

Vi får besøk av Marit Strand Khelfi hit på stand med sine Doktor David Melumad-produkter fra Israel. Aloe Vera er basis men også salter og mineraler fra Dødehavet. Biologisk nedbrytbare produkter er stikkord her. Healer og klarsynt Per Einar Ankersen kommer, det samme med Naomi Sol som også har tema Universets opprinnelse den 1.april på kvelden. Naomi Sol ble synsk i 5-års alder og er klarsynt healer. Dette er tilbud for både nye og viderekommende. Det er magisk mediumsirkel- aften med trommereise samme kveld 1.april i regi av Ulf Dormann, forteller Berit Byberg. Lokalt i Stjørdal driver Inger Helene Valsø og Randi Sundsby «Alternativstua». De to debuterer på alternativmessa nå i mars. Klarsynt, healing, tarot, husrens og pust-avspenning er blant deres tilbud. Karita er tilbake på messa med kanalisering og tarot. Hun har en meget sterk intuisjon og vil formidle dette.  Rigmor Strømmen presenterer skolen: Norden Stjerne med hjertehealing og healingterapi. Atelier Rafaela med Rigmor Winther skal fortsatt være utstiller av malerkunst for salg i lokalene hos Friskus Naturterapi.  

Les forrige sak:
||
Mittnordenkomiteen-priser​

  Innen 15 april håper Mittnordenkomiteen å ha fått inn forslag […]

Close