5 °C Stjørdal, NO
12/12/2019

Amerikansk stemning langs E6

Ny innredning og style hos populært stoppested

Sommervikar Emma Berg hos Kortman og Pick-up cafe har travle dager i Vuddudalen. Nå serveres kundene i en utvidet diner. Sommervikar Emma Berg hos Kortman og Pick-up cafe har travle dager i Vuddudalen. Nå serveres kundene i en utvidet diner.
Hellsenteret111219

Pick-up kafe er vesentlig utvidet hos Kortman i Vuddudalen. Midt i fellesferien kom ny innredning med stoler og bord i original diner-stil på plass. På sikt skal de nye lokalene med lysbutikken ferdigstilles helt og publikum er tydelig ivrige brukere av dineren.

Det er hektiske dager for sommervikar Emma Berg og de ansatte hos Kortman i Vuddudalen. Mange har tydelig fått med seg at Pick-up kafe har åpnet en utvidet amerikansk diner. Minst et 70-talls nye spiseplasser gir bedre kapasitet for stedets gjester.

– Det er travelt for tiden med mange reisende som svinger innom. I sommervarmen har vi heldigvis nytt ventilasjonssystem. Det gir en behagelig temperatur i helt nye lokaler, sier Emma Berg travelt opptatt med å servere de mange gjestene langs E6.

Strekningen Langstein – Fættenfjord hadde i sin tid serveringsstedet «Paradisbukta kafe», som sikkert mange fortsatt husker. Behovene for servering på tilnærmet samme strekning, dekkes nå av Kortman i Vuddudalen med sin populære diner. Servering av mat på Pick-up kafe starter hver dag klokken 12.00.

Les forrige sak:
VOKSER UT I GATENE: Trafikkskilt blir ikke synlige, myke trafikanter presses ut av fortauet og inn i gatene og ikke minst blir inn- og utkjøringer livsfarlige. Per Olav Tømmerås (t.v.) og Morten Island formaner alle huseiere til å ta en sjekk på hekker og trær på eiendommen sin.
«Ville» vekster gjør veiene farlige

- Nå må alle huseiere ta seg en tur rundt eiendommen sin og se på hekkene sine

Close