12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Andeler for 1 million

Pål V. Wostryck og Odd Egil Wangberg i Stjørdals-Blink Fotball har som mål å ha den nye kunstgressbanen klar til 1. november.

 


– Vi er godt i gang med arbeidet med forberedelsene til ny bane. Realisering 1.november i år med baneåpning skal være innen rekkevidde, men dette er avhengig av prosesser med entreprenør, vær og arbeidsforhold på stedet, sier Pål V. Wostryck som er ansvarlig for andelssalget for Nye Blinkbanen. Wostryck håper mange støtter opp når andelene i banen nå tilbys publikum slik at låneopptak kan reduseres for klubben i dette store “jubileumsløftet” Etter ar Stjørdals-Blink i 2010 fylte 100 år, er en egen bane med klubbhus endelig innen rekkevidde etter flere års leie ved Øverlands Minde.

 

Kostnadsramme på 6,3 millioner kroner

Coop Storlien artikkelnivå

Salgsbrevene som nå distribueres og gir muligheter for andelskjøp skal spillere, oppmenn og foreldrerepresentanter i hovedsak distribuere. Klubben har som mål å selge andeler for en million kroner. Den nye banen blir lokalisert på sørdelen av den gamle travbanen i Sandskogan. Her er det også lagt planer for tribune og et komplett klubbhus. Brakkene som klubben har overtatt fra undervisningsområdet ved Stokkan U Skole er under ferdigstillelse av MT Byggteknikk.

 

– Greier vi å selge andeler for 1 million kroner har vi en fin plattform fremover i arbeidet med banen. Vi vet det er mange patrioter og støttespillere der ute som veldig gjerne unner kubben sin egen bane. Veteraner må også se sin besøkelsestid i denne sammenheng, sier Pål V. Wostryck som selv bor ved den gamle Blinkbanen på Stokkmoen. En bane med rik historie etter Bjerkanhjørnet ble forlatt til fordel for Blinkbanen i 1917.

 

Endelig en egen arena

Diskusjoner og planer for egen bane og klubbhus har vært oppe gjennom mange år. IL Stjørdals-Blink hadde i flere år et rom for klubben under Stjørdalshallen. Ingen har derimot vært helt tifredse med tingenes tilstand når det gjelder det å skape eierskap til hus og bane.

 

– Vi tror på en ny vår for laget når anlegget her står ferdig. Når neste fotballsesong tar til våren 2012 ser vi en kraftig samling i klubben. Her skal vi løfte i flokk for gode resultater og samhold, sier Pål V. Wostryck som er relativt nyengasjert i IL-Stjørdals- Blink Fotball etter å hatt fokus retta mot Tangmoen en periode. Daglig leder Odd Egil Wangberg har også tro på en tettere klubbfølelse når banen og anlegget står klart i Sandskogan. Først skal det selges andeler i fleng, og her gjelder det da å støtte opp for gode idrettslige- sportslige formål.

 

Les forrige sak:
Selger fotballbanen på Frosta

    Fram til ca. 1950 var Nordfjæratrøa Frostas eneste fotballbane. […]

Close