1 °C Stjørdal, NO
26/10/2021

Spar Hegra uke 43
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Andre hjemmeseier på rad

Mats Lillebo sikret hjemmelagets andre seier på rad

Foto: Åge Sjølstad

Etter en god førsteomgang, og en andreomgang preget av solid forsvarsspill og en liten dose flaks, kunne Blink innkassere sin andre hjemmeseier på rad.

Stjørdals-Blink – Grorud 2-0 (2-0)

Etter en jevn åpning av kampen tok Blink initiativet etter et drøyt kvarter, og både Lasse Brandsdal, Sondre Stokke og Vegar Fiske fikk avsluttet uten at de fikk satt keeper på de store prøvene.

Etter 31 minutter fikk vi et frampek til hva som skulle komme, da Stokke kom alene med keeper. Han løftet ballen elegant forbi Groruds sisteskanse, men ballen trillet noen få centimeter på feil side av stolpen.

To straffespark

Noen minutter senere ble Ask Tjærdansen-Skau lagt i bakken, og en godt plassert dommer Ekeli Valen var aldri i tvil om at det var straffe. Mats Lillebo var sikker fra 11-meteren, og banket ballen til venstre for keeper.

Lagene så ut til å gå til pause med stillingen 1-0, men rett før pause ble Alexander Foosnæs spilt fint igjennom og en Grorud-spiller så ingen annen utvei enn å legge han i bakken. Straffesparket var soleklart, og denne gangen banket Mats Lillebo ballen til høyre for keeper.

Slapp med skrekken

Andreomgangen fortsatte som den første avsluttet, men etter 49 minutter var Groruds Hristov alene med keeper og satte ballen i mål. Jubelen skulle imidlertid vise seg å bli kortvarig, da han ble vinket av for offside. Reprise av situasjonen viser at offisiden kan ha vært noe tvilsom.

Etter 51 minutter fikk Vinje vendt bort påpasseren sin, og avsluttet knallhardt ned til venstre. Keeper var lynraskt nede og fikk avverget. Etter dette hevet Grorud spillet sitt, og i løpet av det første kvarteret av andre omgang skapte de mer enn i hele første.

Grorud hadde ballen mest, men slet også i denne omgangen med å komme til gode avslutninger. Samtidig måtte de hele tiden vokte seg for Blinks kontringsspill, som hele tiden var en potensiell trussel.

Heldige mot slutten

Ti minutter før full tid ropte bortelaget på straffe, og denne gangen er det ingen tvil om at Blink var heldige. Med en scoring her hadde virkelig keeper Emil Ødegaard, som spilte for Grorud i fjor, fått kjøre seg. I stedet klarte hjemmelaget å holde unna sluttspurten, og innkasserte det som, når alt kommer til alt, må sies å være en fortjent seier.

Les forrige sak:
Helltunnelen (Illustrasjonsfoto)
Bildekk i veien stengte E6-tunnel

Bilen som mistet dekket har blitt berget

Close