12 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Andrea er i finalen igjen

Skyter for gull i ettermiddag

ROLIG: Andrea Meldal Moen kjenner på nervene, men forteller at de blir borte etter prøveskuddene. Nå er den unge finaleveteranen klar for minst en ny finale. ROLIG: Andrea Meldal Moen kjenner på nervene, men forteller at de blir borte etter prøveskuddene. Nå er den unge finaleveteranen klar for minst en ny finale.

13-åringen Andrea Meldal Moen fra Skjelstadmark er usedvanlig stabil på skytebanen. I ettermiddag ligger hun på skive 2 under finalen i eldre rekrutt. Dermed er hun i finale for tredje gang av fire mulige under sine landsskytterstevner.

I ettermiddag legger Andrea Meldal Moen seg ned på skive 2 under banefinalen i klasse eldre rekrutt.

– Jeg har aldri vært i finalen på baneskyting tidligere, men har vært i feltfinalen to år tidligere, sier den litt beskjedne 13-åringen fra Skjelstadmark.

Hun skjøt fullt hus, 250 poeng, på de 25 innledende skuddene. Med 21 sentrumstiere deler hun andreplassen med fem andre skyttere. Blant disse er også Christopher Letnes Fjerdrumsmoen fra Stjørdal Skytterlag, som kommer til å ligge på skiven ved siden av Meldal Moen. I klassen eldre rekrutt er det 345 skyttere som deltar. Hele 47 av disse skjøt fullt hus på de 25 innledende skuddene.

Andrea Meldal Moen hadde et håp om feltfinale også, men i innledning der gikk det ikke altfor bra ettersom hun ligger på 94. plass.

Hun er sindig og rolig, men innrømmer at hun blir litt spent når finalen smeller i gang litt etter klokka 16 onsdag.

Coop Storlien artikkelnivå

– Jeg er ganske avslappet, men litt spent når det er finale. Nervene forsvinner som regel etter at jeg har skutt prøveskuddene, sier Meldal Moen.

– Hvordan forbereder du deg før finalene?

– Jeg prøver å ikke tenke så mye på det, mens jeg er her på arenaen, sier Andrea Meldal Moen.

 

Les forrige sak:
- Vi oppfordrer korndyrkere til å rense mer såkorn denne sesongen, sier Morten Hedstein og Mats Røkke Holm hos Landbrukslaget på Skatval som tilbyr rensing av innhøstet såkorn.
Tilbyr å rense mer lokalt såkorn

Landbrukslaget på Skatval oppfordrer korndyrkere til å rense mer såkorn denne sesongen

Close