17 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Anlegget tar form

Med stor egeninnsats – og støtte – har Per Arne Myraunet bygd opp en liten hytteby med utleiehytter på Frosta – «Frosta Fjordbuer».

 

De tre første spikerteltene er kommet opp. Flere følger etter. Nå har vi også fått lagt ut ei lita småbåthavn, men det grunne vannet gjør at vi ikke kan ta de største båtene. Men det er et godt tilbud for alle som har en liten båt, sier Myraunet som har bygd inn service-anlegg i den ene av de seks hyttene:

 

– Den hytta er delt i to. Den ene halvdelen går til utleie. Den andre halvdelen av dusk, WC og et lite kjøkken der camping-gjester og andre kan lage seg mat. Nå står vi ruset til å ta imot mange ulike typer gjester, sier Myraunet som i årenes løp har bygd seg opp en betydelig kundekrets når det gjelder hytteutleie:

 

Coop Storlien artikkelnivå

– Det er gledelig å merke at gjester fra både inn- og utland vender tilbake og viser at de setter pris på tilbudet. Her er det veldig rolig med lite gjennomgangstrafikk. Dette er stedet for folk som ønsker rolig omgivelser og avkobling, sier Myraunet som overraskes hver høst:

 

– Det lir ut på høsten og jeg tror at sesongen er i ferd med å ta slutt. Men sannelig har det dukket opp ulike folk som har hatt behov for et botilbud over et kortere tidsrom. Da står vi til hjelp. Det er et fint tilskudd, sier Myraunet som slett ikke har glemt sine gamle bærkunster:

 

– Praktiske hensyn gjorde at en jordbæråker ble pløyd opp og sådd med korn. Derfor har jeg leid jord fra en nabo for å plante jordbær. Men det skal bli søte tilbud til alle jordbærelskere også i år, sier Myraunet som i tillegg tilbyr bringebær.

 

Den gode arbeidsinnsatsen har resultert i et flott ferietilbud for gjester fra fjern og nær: – Det er en trivelig virksomhet der du treffer hyggelig folk, sier Per Arne Myraunet som lar det blir med seks hytter foreløpig. Siste tilskudd nå er husvogner: – Jeg har fått et godt tilbud og vi skal gjøre et forsøk i sommer for å se hvordan det faller ut, sier han og ønsker alle en riktig god sommer som forhåpentligvis snart gjør sine første framstøt.

 

 

Les forrige sak:
Pengedryss til Blink

  Ordningen fra Norsk Tipping sikrer inntekter til lag og organisasjoner […]

Close