-6 °C Stjørdal, NO
02/12/2021

Spar Hegra uke 48
Header-Bingo-uten dato

Anton måtte løftes inn i den nye bilen

– Dette er kun nybilnerver, sier matfar Fredrik Holmen

Først prøvde Fredrik Holmen å lokke Anton inn i den nye bilen. Først prøvde Fredrik Holmen å lokke Anton inn i den nye bilen.

Anton var noe tvilende da matfar Fredrik Holmen skulle hente den nye doningen.

– Før jeg skrev kontrakten var vi her og prøvde bilen, og da gikk det bra, sier Holmen, i det han til slutt måtte gi opp lokkingen og løfte Anton inn i bagasjerommet på nybilen.

Som kjent er den 80 kilo tunge kjæledeggen noe kresen når det kommer til biler, og da Holmen begynte å fundere på å skifte bil var ikke bilmerket noe å diskutere. Anton vil kun ha Mercedes.

Til slutt måtte Fredrik Holmen løfte Anton på plass inn i nybilen.
Til slutt måtte Fredrik Holmen løfte Anton på plass inn i nybilen.

– Nå blir Anton fornøyd, dette er kun nybilnerver, sier Holmen, og ler godt.

Etter å ha løftet dyret på plass, finner Anton seg raskt til rette i bagasjerommet og legger seg pent ned som han er vant til fra den forrige bilen.

– Den gamle bilen var en 07-modell, og det var på tide å skifte. På grunn av samarbeidet mellom Anton og Motortrade fikk vi en gunstig pris på den nye Mercedes, sier Holmen.

Fortsatt i ilden

Mange trodde sikkert Anton-hypen ville avta utover høsten, men slik har det ikke gått. Fortsatt kommer barn i aldre for å ta selfie med seg og hunden. På Instagram har hunden passert 31 000 følgere, og fortsatt er Anton ettertraktet hos næringslivet.

– De to bøkene vi ga ut i høst har solgt bra, og nå skal besøke en del Rema-butikker for å signere flere bøker. Monica (Sagen) holder på å jobbe med en ny bok om Anton, og det blir en quizbok om hunder, sier Holmen.

I tillegg er det blitt spilt inn et nytt TV-program på NRK som skal sendes i januar.

– Anton skal delta i programmet Newton. Vi har også vært med på å spille inn en reklamefilm for Finn.no med Anton, som skal rulle og gå nå før jul, sier han.

Uanfektet

Anton selv er ikke spesielt merket av oppmerksomheten. Han liker at folk klapper og stryker, og oppfører seg ellers som før.

– Vi var en runde på City Syd, og da kom det masse folk og skulle ta bilder Jeg trodde først det bare ville være barn som kom bort til han, men også pensjonister kom for å ta bilder, sier Holmen.

Inne i bagasjerommet fant Anton seg godt til rette.
Inne i bagasjerommet fant Anton seg godt til rette.

Nykkene har Sagen og Holmen ikke greid å ta fra landets største hundekjendis.

– Fortsatt må jeg hente Anton en gang om dagen. Han nekter å bli med Monica hjem etter at de har gått tur. Han liker egentlig ikke å gå turer, men å spille fotball elsker han. Vi trener en økt eller to hver dag med ball, og da løper Anton nesten til han stuper, sier Holmen.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Kjørte med 13 personer i bilen

Bilen var registrert for høyst åtte personer.

Close