6 °C Stjørdal, NO
21/04/2021

Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 16

Åpne skoler og barnehager for de som trenger det i påska

Stjørdal kommune med tilbud til barn i ekstra sårbare situasjoner og barn av foreldre med samfunnskritiske jobber

Sjef for oppvekstetaten i Stjørdal kommune, Ann Kristin Geving, kan fortelle at barn i barnehager og elever i grunnskolen som har foreldre i samfunnskritiske jobber eller som selv er i en sårbar situasjon, også får et tilbud om barnehage og skole også gjennom påska. (Arkivfoto)

Stjørdal kommune har fått på plass et tilbud for barnehagebarn og barn i grunnskolealder også for helligdagene i påska.

– Vi har et tilbud med åpne barnehager og grunnskoler for barn av foreldre med samfunnskritiske jobber. Dette tilbudet er også åpent for barn i sårbare situasjoner, sier oppvekstsjef Ann Kristin Geving i Stjørdal kommune.

Det var under en digital pressekonferanse torsdag ettermiddag at Geving opplyste om dette. Det er allerede et etablert tilbud til de barn som trenger det, og nå er det altså klart at dette også vil videreføres i en viss skala på helligdagene.

Geving understreker at de har spesielt fokus på at de skal fange opp de barna som trenger aller mest å bli sett for tiden.

– Det er opprettet en gruppe bestående av representanter fra politi, enhet barn og unge, oppvekstetaten, Nav, barnevernet, helsestasjonen og skolehelsetjenesten som har dette som spesielt fokus, sier Geving.

Les forrige sak:
MANNEKENGER: Dette var siste mote for ca. 20 år siden.
Vi blar i fotoalbumet

Stjørdals-Nytt rydder i bildearkivet - del 16

Close