-2 °C Stjørdal, NO
15/10/2019

Åpner butikken på søndager

Nå kan du kjøpe alt til konfirmasjonen i to søndager framover

PYNTER TIL FEST: Eierne av Selskapsshop.no har gjort alt klart i sin butikk til årets konfirmasjoner. Fra venstre: Trond Sæther, Sandra Røkke og Håvard Røkke. PYNTER TIL FEST: Eierne av Selskapsshop.no har gjort alt klart i sin butikk til årets konfirmasjoner. Fra venstre: Trond Sæther, Sandra Røkke og Håvard Røkke.

Har du konfirmasjon eller et annet selskap på gang, utvider Selskapsshop.no nå tilbudet og åpner dørene til sin innholdsrike butikk to søndager.

– Vi tenker på de som har det travelt i hverdagen, sier Trond Sæther. Han er daglig leder for Selskapsshop, som har både butikk og lager på Røkke på Skatval. Nå åpner han dørene inn til de tusenvis av produktene to søndager på rad. Søndag 31. mars og søndag 7. april har Selskapsshop åpent fra 12 til 17, og tilbyr ekstra god konfirmasjonsservice.
– Ikke minst gir vi ivrige konfirmanter som har klare tanker om hvordan de ønsker selskapet sitt muligheter til å komme hit for å se og velge, sier Sandra Røkke.

Åpne dører

Hun og ektemannen Håvard bor i nabohuset og åpner ofte dørene på kveldstid etter den ordinære stengetiden klokka 15.30, sånn at kundene får se varene «på ordentlig», og ikke bare i nettbutikken.
For Selskapsshop.no er først og fremst en nettbutikk. Kunder fra hele landet sender sine ordre til Skatval og får varene levert få dager senere.
– Det er tydeligvis fortsatt mange i nærområdet også som ikke vet at vi har tilhold her. Vi sender over hele landet, så det er ikke noe problem, men det er fullt mulig både å komme innom butikken og kjøpe varer eller bestille i nettbutikken og hente varene hos oss, sier Trond Sæther.

Høysesong på gang

Konfirmasjonsbordene er pyntet inne hos Selskapsshop. Her har de dandert med servietter, bordkort, lys, stæsj og alle små detaljer som skal til for å gjøre festbordet helt perfekt.
– Vi har mye som kan strøs utover bordet, enten det er «diamanter» eller hjerter i alskens varianter eller annen bling-bling, sier Sæther.
Konfirmasjonstiden er årets store sesong for Selskapsshop. April er den store måneden for konfirmasjonssalg, men også på august og september går det unna med varer til konfirmasjonen ettersom det er til ulike tider rundt om i landet.
– Hva er typisk for konfirmasjon i 2019?
– Det er går mye i ulike tema som konfirmanten interesserer seg for. Selvsagt mye fotball, men også gaming, musikk og hest. Vi har mange ulike konfirmasjonstema, sier Sandra Røkke.

Begivenheter i kø

Det er mange store begivenheter som påvirker hvor hektisk det er rundt pakkediskene til Selskapsshop.no. I tillegg til konfirmasjon er det tradisjonelle begivenheter, men også nye tradisjoner som er i ferd med å komme til Norge.
– Babyshower, som er en fest som holdes for å feire et kommende barn, har vi hatt en stund. Nå ser vi at også gender reveal, en feiring der kjønnet til det kommende barnet offentliggjøres, er på vei til Norge. Ellers er det selvsagt dåp, mange feirer 1-årsdagen til sitt barn stort, «vanlige» bursdager, utdrikkingslag og bryllup, sier Trond Sæther.
I tillegg kommer høytider som jul og påske og også dager som Halloween og Valentinsdagen som alle er dager som merkes godt hos Selskapsshop.no, og som de har spesielt utvalg til.

Tøff kamp i stort marked

Det er mange aktører i det samme markedet som Selskapsshop.no på Skatval.
– Vi har drevet Selskapsshop siden 1. januar 2017, og i løpet av den tiden har konkurransen blitt tøffere. Det er både nasjonale og internasjonale aktører vi kjemper mot, forteller Håvard Røkke, som er styreleder i selskapet.
For å skille seg ut handler det om å være synlig på digitale plattformer, og markedsføringsdelen av bedriften er krevende.
– Med to åpne søndager nå i vår håper vi iallfall at mange i lokalmarkedet forstår at det er mulig å stikke innom og gjøre innkjøpene til sine selskap her på Skatval, sier Håvard Røkke.

Stokk, Stubb og Flis nett

 

Les forrige sak:
Emil Iversen (t.v.) og Jørgen Sæternes Ulvang var landets beste under NM i sprintstafett på Lygna. (Foto: Arne Brunes)
NM-gull til Varden-guttene

Tok Vardens første herregull i sprintstafett

Close