-1 °C Stjordal, NO
18/01/2020

Åpner byens første barbershop

Bennies åpner dørene 1. august

Bennie, Behnam Esfandiyari Nia, åpner splitter ny barbershop i Stjørdal 1. august. (Foto: Privat) Bennie, Behnam Esfandiyari Nia, åpner splitter ny barbershop i Stjørdal 1. august. (Foto: Privat)

Behnam Esfandiyari Nia åpner 1. august Stjørdals første barbershop. I Kjøpmannsgata 49, nabobygget til Rema 1000, åpner Bennies Barbershop dørene 1. august.

– Det blir spennende, og jeg håper virkelig dette blir bra, sier Bennie.

Han har nesten ti års erfaring som barberer og frisør i Steinkjer og Trondheim, og det er den erfaringen han nå tar med seg til Stjørdal.

– Skjegg er in for tiden, sier Bennie som har bodd i Norge de siste ti årene. – Nå skal kunder fra Stjørdal slippe å kjøre til Trondheim for å gjøre barberingen, sier mannen som i dag er ansatt ved H2 i Mercursenteret i Trondheim. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Lokalene i Kjøpmannsgata 49 er i ferd med å klargjøres for barbershop.
Lokalene i Kjøpmannsgata 49 er i ferd med å klargjøres for barbershop.

Bennies Barbershop kommer til å ha åpent alle dager unntatt søndager, og han vil også ta i mot menn og barn som trenger en hårklipp.

– Jeg starter her alene, men så får vi se hvordan det går, sier en optimistisk Bennie, som gleder seg til å få masse kunder innom lokalene øverst i Kjøpmannsgata.

Les forrige sak:
SUVEREN: Jo Inge Norum fra Hell Ultraløperklubb løp 80.195 meter på seks timer i Meldal. (Foto: Privat)
Løp åtte mil på seks timer

Ultraløper på vei mot storformen

Close