4 °C Stjørdal, NO
16/02/2019

Åpner (d)ørene til uka

|| Lene Hammeren er audiograf og starter opp i de tidligere lokalene til Audioplus i Torgkvartalet med firmanavnet Din Audiograf.||

2. januar i år ble Lene Hammeren ansatt i Audioplus. Uka etter fikk hun beskjed om at selskapet var konkurs. Nå er hun i gang med egen virksomhet i Torgkvartalet under navnet Din Audiograf.

Lokalene er de samme som Audioplus hadde i Torgkvartalets fjerde etasje. Fagfeltet er også det samme, men ellers er det en ny start for Lene Hammeren.

– Audioplus besto av sju klinikker i Trøndelag. Nå startes det opp klinikker i de samme lokalene, men med ny eier og driver på hvert av de sju stedene, sier Hammeren.

Åpner til uka

Hun var ferdig utdannet audiograf i 2016, og jobbet i Trondheim fram til hun startet i jobb ved Audioplus i Stjørdal i januar i år. Sjokket ble imidlertid stort da hun fikk beskjed om at hennes nye arbeidsgiver var konkurs bare dager etter at hun begynte. Men det har hun nesten glemt nå.

– På Melhus har en audiograf allerede startet opp igjen. Her i Stjørdal håper jeg å kunne åpne kommende uke. Jeg mangler nettilgang, – det skal jeg få på mandag, sier Lene Hammeren.

– Skummelt

De sju klinikkene som nå er i startgropen kommer til å ha et visst samarbeid, men de er alle selvstendige klinikker.

– Det er skummelt å starte opp på egen hånd. Jeg hadde aldri gjort det hvis jeg ikke hadde følt at det er kundegrunnlag for det her i Stjørdal. Men det skal gå an, såfremt klientene benytter seg av det lokale tilbudet, sier Lene Hammeren.

Hun kan rekvirere høreapparat gjennom Nav, hun driver med hørselsrehabilitering og forebygging, små reparasjoner og service på høreapparat.

– I tillegg tilbyr jeg ekstrautstyr til høreapparat, justering av lyd, og selvsagt «vanlige» hørselstester. Skal du for eksempel søke på politihøgskolen, eller trenger ny test for å kunne jobbe offshore, tar jeg selvsagt denne type tester. Det er noe jeg anbefaler mange å gjøre for å følge med utviklingen av hørselen sin, sier Lene Hammeren, som også har utstyr som mange «spesialister» har glede av.

– Støypropper, jegerpropper og musikerpropper er alle populære produkter, som stadig flere benytter seg av.

Åpen for bestillinger

Selv bor Hammeren i Trondheim, men har et veldig godt håp om at stjørdalingene og alle i nabokommunene benytter tilbudet til Din Audiograf. Da skal det være mulig å få virksomheten til å gå rundt.

– I første omgang har jeg åpent alle hverdager unntatt fredager. Men hvis det skulle vise seg at behovet er stort nok vurderes dette selvsagt fortløpende, sier Hammeren og oppfordrer om å ta kontakt selv om hun ikke har åpnet offisielt ennå.

– Jeg har tatt over det gamle telefonnummeret til Audioplus, så jeg har fått temmelig mange bestillinger allerede. Det er bare å ringe og bestille, sier Lene Hammeren.

Les forrige sak:
||
Barnehage-naboene får dekket alle advokatutgiftene

Nå får naboene til Fosslibekken barnehage dekket alle advokatutgiftene.

Close