18 °C Stjørdal, NO
05/08/2020

Åpner for å åpne fjellhallen

– På sommeren så har dem å være ute ungene

Fjellhallen er ofte fylt med aktivitet. Nå kan det være muligheter også i skolenes sommerferie. Fjellhallen er ofte fylt med aktivitet. Nå kan det være muligheter også i skolenes sommerferie.

Dersom det går som rådmannen håper vil Fosslia Fjellhall kunne være åpen i årets sommerferie.

– Denne sommeren har man sett på muligheten med å imøtekomme ønskene om åpen hall og det
er planlagt å prøve og holde Fosslia Fjellhall åpen. Det er noen forutsetninger for å lykkes med dette. Man må fylle hele kvelder før man åpner flere dager pr uke og det er tenkt delvis bemannet med hallvakter på dugnad da egne hallbetjenter er ute på sesongarbeid eller ferieavvikling, opplyste etatsjef Tore Rømo i kommunestyret onsdag kveld.

Bakgrunnen for dette var en interpellasjon fra Anja Ristad (SV) som tok opp spørsmålet om hvorfor hallene må være stengt i sommerferien.

Både Senterpartiets Rolf Charles Berg (Sp) og Rune Larsen (H) viste til sine erfaringer som ledere i ulike idrettslag, henholdsvis Fram og Remyra. Ingen av dem støttet Ristads forslag om å holde idrettshaller åpne i sommerferien.

– På sommeren så har dem å være ute ungene, etter min mening, var Bergs konklusjon, mens Larsen fulgte opp.

– Naturen er helt åpen for alle, konkluderte Rune Larsen.

Ristad, som tok opp saken, sa seg fornøyd med planene om å holde fjellhallen åpen i deler av sommerferien, men ønsket likevel å få en sak til kommunestyret der kostnader og fordeler ved sommeråpne idrettshaller skulle vurderes. Dette forslaget ble ikke vedtatt ettersom bare 17 av de 41 kommunestyrerepresentantene stemte for det.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Stor vekst i antall flypassasjerer i mars

Økning på sju prosent sammenlignet med fjorårets mars

Close