15 °C Stjørdal, NO
06/08/2020

Åpner kafé i sentrum

Lørdag kan ekteparet ønske velkommen for første gang

VELKOMMEN: Lørdag åpnes dørene til Marias kafé og Maria Araujo og Roar Lynum håper mange vil benytte seg av det nye tilbudet. VELKOMMEN: Lørdag åpnes dørene til Marias kafé og Maria Araujo og Roar Lynum håper mange vil benytte seg av det nye tilbudet.

Maria Araujo og Roar Lynum åpner en ny kafé i Meråker sentrum.

I lokalene til Fonnfjell Hotell åpnes Marias kafé kommende helg. Maria Araujo og Roar Lynum jobber allerede ved hotellet og nå ønsker de å tilby meråkerbyggene og alle tilreisende og forbifarende en ny kafémulighet.

– For Maria handler det i stor grad om å skape sin egen arbeidsplass, og vi er jo allerede mye engasjert i hotelldriften. Derfor så vi denne anledningen som veldig god, sier Roar Lynum.

Meråker har kaféen Sentrumsloftet i Meråker Kjøtt-bygget, men den er blant annet stengt i helgene. Nå ønsker Araujo og Lynum å tilby et enkelt kafétilbud alle dager.

– Vi starter ikke vidløftig, men her blir det kaffe, kaker, vafler og smørbrød. Så får vi se på responsen om vi skal utvide etter hvert. Vi er vel strengt tatt åpne for det aller meste på det sikt, men først må vi se at tilbudet blir brukt, sier Lynum.

Fonnfjell Hotell ligger like inntil E14 der stadig flere ferdes. Det ligger også tett ved de nye butikkene, så sånn sett mener Lynum at dette er en virksomhet som bør ha livets rett.

– Forhåpentligvis kan det bli brukt av bygdafolket. I tillegg er det stor trafikk og svært få plasser å stoppe i Meråker, og ikke minst har vi hyttefolket som blir stadig flere, sier Roar Lynum.

De to satser på å åpne kafédørene for første gang lørdag klokka 9. Åpningstidene blir 9-18 hver eneste dag, hverdag som helg.

– Vi starter med det så ser vi hvordan vi treffer. Kanskje blir det for kort, kanskje blir det for lenge, men vi justerer oss inn. Dette er vårt prosjekt og er fleksibelt på alle mulige måter, sier Roar Lynum.

 

Les forrige sak:
Gunnar Uglem (Mdg), Siv Sætran (Sp), Nelly Lian (FrP), Annette Jensen (KrF), Ivar Vigdenes (Sp) og Høyres Ole Hermod Sandvik (t.h.) la frem samarbeidserklæringen onsdag kveld. Foto: Frank Skaufel.
Den politiske kabalen er lagt

Legger ned politisk komité og trafikksikkerhetsutvalget

Close