9 °C Stjørdal, NO
09/05/2021

Åpner klubb for damer

Club Tres åpner dørene torsdag kveld

Marit Adserø (t.v.) og Linn Holmen åpner Club Tres torsdag kveld. Også Ine Holmen er med på etableringen av dameklubben. (Foto: Siw Larsen)

Torsdag kveld åpner tre damer Club Tres for damer.

– Vi har hatt ideen om en dameklubb i flere år. Nå blir det, sier Marit Adserø, som sammen med Ine Holmen og Linn Holmen står bak etableringen av Club Tres.

I august tok de over de tidligere klubblokalene til Stjørdal jeger- og fiskerforening ved Byggmakker Aasen & Five. Siden den gang har de tre damene pusset opp lokalene, og torsdag kveld kan de ønske velkommen til åpningsarrangementet.

– Vårt ønske er at dette skal være et sted der damer kan møtes og mingle. På en måte blir det en «lukket» spareforening der medlemmene betaler en årskontingent, sier de tre.

I tillegg er lokalene tenkt som selskapslokaler og kan leies både på dag- og kveldstid. Club Tres har et samarbeid med Marias Kjøkken for mat og servering.

Club Tres skal ha åpent hver torsdag fra 19 til 24 og de tre damene ønsker å utvikle klubben og lokalene til en «storstue» for damer.

Åpningsarrangementet foregår torsdag kveld. Da blir det servering og stor åpningsfest, og absolutt alle damer er hjertelig velkommen.

Les forrige sak:
«VYFY»: - Denne skulpturen som er en sarkastisk kritikk av jernbanepolitikken, står her ved siden av maleriet «Gulljakt», sier Svein Aurdal som fyller 70 år på fredag.
Feirer bursdagen med utstilling

Kunstneren og forfatteren Svein Aurdal fyller 70 år fredag 13. desember

Close