11 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

Åpner ny butikk i Gågata

Tilbyr klær og tilbehør til alle damer

4. september åpner May-Britt Selbekk (t.v.) og Lillian Selstø butikken Dameformer i Stjørdal sentrum. (Foto: Privat) 4. september åpner May-Britt Selbekk (t.v.) og Lillian Selstø butikken Dameformer i Stjørdal sentrum. (Foto: Privat)

4. september åpner det en splitter ny butikk midt i Gågata i Stjørdal. Dameformer har en butikk i Orkanger fra tidligere, og nå kommer de til Stjørdal.

– Vi rågleder oss, sier May-Britt Selbekk som blir daglig leder for butikken i Stjørdal. Sammen med Lillian Selstø åpnet hun Dameformer i OTI-senteret på Orkanger 30. august i fjor, og nå kommer de altså til Kjøpmannsgata 32, midt i Stjørdal sentrum.

– Vi har hele tiden sagt at vi vil ha flere butikker, men trodde ikke det skulle skje så raskt. Men det er jo ikke noe å nøle med når muligheten byr seg, sier May-Britt Selbekk.

Selbekk fikk i havn en avtale med den velrennomerte danske motekjeden Brandtex på etterjulsvinteren og dette danner grunnlaget for butikken Dameformer.

– Vi tilbyr klær og tilbehør til damer som bruker alt fra størrelse 36 til 56 og til damer i alle aldre. Vi kommer til å ha klær fra merkene som Brandtex har. I tillegg vil kundene også finne tilbehør som vesker, skjerf, strømpebukser og mer til i butikken, sier Selbekk.
Butikkinnredningen er allerede hentet fra Ålesund, så nå skal de i gang med oppussing av lokalene i Kjøpmannsgata 32. Alt skal være klappet og klart til onsdag 4. september klokka 10.

– Da blir det knall åpningstilbud, goodiebags og selvsagt alt som hører til en storstilt butikkåpning, sier May-Britt Selbekk.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Mann beit vakt på festival

Ble tatt med til arresten

Close