12 °C Stjørdal, NO
25/09/2020

Åpner ny klinikk rett over nyttår

Stjørdalingene har «mast» seg til nyåpning

ÅPNER I TORGKVARTALET: Sirkulasjonsklinikken åpner dørene til sin nye klinikk i Stjørdal 3. januar. Da blir disse damene å treffe der. Fra venstre: Eier og daglig leder Linda Bøkestad Korsnes, Eva Rikstad, Line Åkerholm, Camilla Bobel, Karoline Hoholm og Eline Christiansen Indahl. (Foto: Privat)

3. januar åpner Sirkulasjonsklinikken i nye lokaler i Torgkvartalet.

– Vi har hatt lokaler i Stjørdal tidligere også, men nå har vi fått så mange henvendelser at vi velger å åpne igjen. Det sier Linda Bøkestad Korsnes, som er daglig leder og eier av Sirkulasjonsklinikken.
Verdalingen, som bor på Frosta og jobber i Trondheim Torg kunne feire 20-årsjubileum for klinikken der tidligere i år. Nå velger hun å satse i Stjørdal igjen.
– Vi kommer til å bemanne klinikken i Stjørdal med en fast behandler. I tillegg er det fem av oss andre som kommer til å være der jevnt og fast, sier Bøkestad Korsnes.

Stadig økning

Selv er hun kinesisk hudpleier og forteller om en stadig økende etterspørsel fra alle klinikkens tjenester.
– St. Olavs Hospital anbefaler oss til pasienter som sliter med sirkulasjonen. Det er veldig mange diabetespasienter, pasienter som er operert i mage eller føtter og mennesker som sliter med sirkulasjonen i kroppen, sier Linda Bøkestad Korsnes.

Innreder i romjula

I 20 år har Sirkulasjonsklinikken drevet virksomhet i Trondheim Torg. Romjula skal eieren og hennes medarbeidere bruke på å innrede den nye klinikken i Torgkvartalets tredje etasje. Fra og med 3. januar regner eieren med at stjørdalingene «strømmer», men like mye fra distriktene rundt.
– Vi har mange kunder fra Stjørdal, men også fra Selbu, Tydal og Meråker. Og Frosta så klart, sier Bøkestad Korsnes, som forteller at det er fullt mulig å booke time allerede.
Hun har registrert at de som oppsøker klinikken av skjønnhetsgrunner ikke går til klinikken i nabolaget.
– Merkelig nok er det sånn at de som kommer til klinikken for skjønnhetsinngrep gjerne drar til nabokommunen, og ikke forteller det til noen. De som kommer av helsemessige grunner er imidlertid annerledes. De framsnakker oss og forteller videre om hjelpen de har fått, sier Bøkestad Korsnes, som understreker at de ønsker å se hele mennesket når de tilbyr behandling.

Lang liste med muligheter

Tjenestene som Sirkulasjonsklinikken tilbyr består av en lang variert rekke av muligheter. I tillegg til helsebehandlingene går det mye i hudpleie, skinlift, øyelokkløft botox og fillers, hårextension og fettfjerning.
– Så er det mye tannbleking for tiden. Det er noe som er in i tiden, sier Linda Bøkestad Korsnes, som gleder seg til å åpne dørene tre dager inn i det nye året.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Mistenkt for ruskjøring i sentrum

Mann i 50-årene innbrakt til bevissikring

Close