4 °C Stjørdal, NO
25/11/2020

Åpner ny salong

Wasana Harnsena ønsker gamle og nye kunder velkommen

Wasana Harnsena (48) ønsker velkommen til gamle og nye kunder i helt ny salong over Pizzabakeren i Stjørdal sentrum. Wasana Harnsena (48) ønsker velkommen til gamle og nye kunder i helt ny salong over Pizzabakeren i Stjørdal sentrum.
Elbil-lading

Wasana helhetlig terapi har åpnet sin nye salong med to behandlingsrom. Behandling og massasje kombinert med urtebalsam kjennetegner salongen.

Etter flere år i etasjene over gamle Cubus-bygget i Kjøpmannsgata, har Wasana Harnsena (48) nå innredet og åpnet sin nye salong i Kjøpmannsgata 21. I andre etasje møter kundene fine og nyinnredede lokaler. Sammen med Darunee Knædal (38) tilbyr de to sin helhetlige terapi og behandling.

– Jeg har noen år i Stjørdal drevet egen salong med helhetlig terapi og massaje. Erfaringene så langt er gode, og nå blir flere kunder med over til våre nye lokaler. Salongen ligger lokalisert i etasjen over Pizzabakeren i Stjørdal sentrum. Vi gleder oss til å møte høsten og vinteren med å dele vår kunnskap, sier Wasana Harnsena.

Produktutvalget hos Wasana helhetlig terapi er unikt for salongen.
Produktutvalget hos Wasana helhetlig terapi er unikt for salongen.

– Kan dere si litt om hvilke typer behandling som tilbys?

– Vi ønsker i forståelse med kunder å analysere behovene for helhetlig terapi. Kanskje kan stive muskler eller stress skape kroppslige utfordringer i hverdagen. Vi kan prøve å løse opp spenninger også ved bruk av massasje, da gjerne i kombinasjon med balsam basert på lokale norske urter. En spesialitet er også bruk av varm kakao eller soya fra levende lys, sier Wasana og Darunee. Velvære er også sentralt når salongen tilbyr sin behandling. Risputene fra salongen er unike med blanding av urter og mentol.

Den nye salongen i Kjøpmannsgata har to behandlingsrom som betjenes av Wasana og Darunee. Behandlingsbenker, håndklær og balsam i tillegg til oljelys er på plass når kundene ankommer. Ute ved resepsjonen tilbys mange ulike produkter.

– En spesialitet er egenutviklet balsam basert på norske eller thailandske urter. Disse er helt unike fra oss og kan ikke kjøpes i butikk. Vi benytter kun naturprodukter i disse basert på innhøstede planter og urter. Alt dette lager vi selv. Duftlys og figurlys i flere varianter er også blant produktene våre, sier Wasana Harnsena og Darunee Knædal.

Les forrige sak:
Stakk av med Lykketallspotten nok en gang

To vinnere kunne dele potten på 100.000

Close